Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Rengi ve Saç BoyamaAltın sarı üzerine fındık kabuğu nasıl olur?
Saçlarım altın sarısı ama sıkıldım tatlı bi kahverengi elde etmek istiyorum karamel yada tatlı kahve... önerileriniz nedir kızlar? beyaz tenliyim yeşil gözlüyüm.. sarı hasta gibi yaptı beni.. yardımmm????
naz elmasın tonlarında gbi bşy tutabilr cnm tam emin değilim. zaten zamanla açılacaktır bu renk sarının üzerine olduğu için. bu arada ikinci rengi çok beğendim ben...
annemin saçları sarıydı kolestonun küllü açık sarı boyasını aldı yanlış hatırlamıyorsam. saçları koyulaştı çok güzel bi kahve tuttu onuda önerebilirim...
Saçlarım altın sarısı ama sıkıldım tatlı bi kahverengi elde etmek istiyorum karamel yada tatlı kahve... önerileriniz nedir kızlar? beyaz tenliyim yeşil gözlüyüm.. sarı hasta gibi yaptı beni.. yardımmm????
kahve ton derken nasıl bir kahve istiyorsunuz açıkmı koyumu genelde kahve boyalar çok koyu tutuyor saçlarda gerçi sizin zemin sarı ama kahve tonlarını denerken tavsiyem bir tutam saçınızda test yaparak kullanın siyah gibi olabiliyor sonra.. ben kahve tonların kullanırken boyayı çokaz kullanıp çok kısa tutarak saçımda tonları yakalayabiliyorum ama karemel konusunda bir ara sarı dore ve palette kahve köpüğ 8.65 le zeminde çok açık kumraldı yapmıştım sizin zaten zemin sarı sadece kahve köpüğüyle bir iki boyamada tam renk oturur sanırım gerçi karemelden kzıldan kurtulmakta çok zor tekrar saçlar açılmak istiyor hiç birşey kapamıyor kızılları birde küllü renk pek tavsiye etmem saçlarıız sarı yeşilimsi durabiliyor kuaförler bile bazen yapamıyor
çok teşekkür ederim kızlar en iyisi yarın bi kuaföre gidip saçlarımı küçük bölümlerine deneme yaptırmak yoksa karar veremiycem... herkese teşekkürler....