- 21 Şubat 2013
- 8.648
- 18.477
Güzel gitmis kilolar canmBenim tartı süper ama çok halsiz düştüm. Sağlıklı kilo verme değil benimki. Haftaya diyetisyenden randevu aldım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güzel gitmis kilolar canmBenim tartı süper ama çok halsiz düştüm. Sağlıklı kilo verme değil benimki. Haftaya diyetisyenden randevu aldım.
Sağol canım çok şükür gidiyor ama yemiyorum işte hep açım bebeğim de 9.aya girdi büyüyor yaGüzel gitmis kilolar canm
Buyumus b3begin maşallah, canin mi istemiyor yemek mi istemiyorsun,Sağol canım çok şükür gidiyor ama yemiyorum işte hep açım bebeğim de 9.aya girdi büyüyor ya
Kovid sonrası iştahsızlık ve mide bulantısı yüzünden yiyemiyorum.Allah sağlık versin de gerisi hallolurBuyumus b3begin maşallah, canin mi istemiyor yemek mi istemiyorsun,
Duzelir inşallahKovid sonrası iştahsızlık ve mide bulantısı yüzünden yiyemiyorum.Allah sağlık versin de gerisi hallolur
Hadi geçmiş olsun canım atlattin. yorgunluktan olmuştur baş ağrısı..dinlenince geçer inşallahSelam kizlar gunum bitti cok şükür,ama bende bur basagrisi yapisti
Kizlar misafirim de gitti artik bahanem kalmadi bundan sonra daha dikkatli olmaya calisacagim
Sagol canm anlamadim inan nasil oldu ilacla gecti şükürHadi geçmiş olsun canım atlattin. yorgunluktan olmuştur baş ağrısı..dinlenince geçer inşallah
Regl sonrası ödem de gider şişkinlik gider bende mutlaka eksi görürüm. Bir de misafirler için hazırlık yaptın ya nerde hareket orda bereketKizlar ben baya eksilmisim ama anlamadim boyke eksilme birdenbire olabilir mi, reglm bitmek uzere ondan mi acaba odem mi varmis yada tartimda mi sikinti var anlamadim. Ama yinede mutlu oldum be
Aynen farkedilmek çok güzel. Bende baya fark ettim. Pantolonlarımdan anlıyorum. Aynen devamDun gunumde komşular zayifladigimi farkettiler sonunda
Evet cok mutlu oldum inan cok güzel birsey. Eksiyi girmek kesinlikle devam pes etmemeliyizAynen farkedilmek çok güzel. Bende baya fark ettim. Pantolonlarımdan anlıyorum. Aynen devam
Tebrikler canım günaydıınGecen cuma, 69,1
Bugun 68,3