Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallahSayilir bence zayiflamissin
Selam canm bende merak ediyorumSelam hanımlar
Bende anneme geldim sabah tartilmayi unutmuşum.aslinda kilomu çok merak ediyorum ya
GünaydınnnGünaydın kizlar
Afiyet olsun canım öyle iş arasında iyi giderYarin gunum var ve cok yogunum diyorum ama keyif kahvesi içiyorum
TEŞEKKÜRLER canm iyi geldiAfiyet olsun canım öyle iş arasında iyi gider
Diyetisyene gitmen iyi olur, emziriyorsun vutsminsiz de kalmis olabilirsin bol orotein ve kalsiyum agirlikli beslenmelisin bende tabiBenim tartı süper ama çok halsiz düştüm. Sağlıklı kilo verme değil benimki. Haftaya diyetisyenden randevu aldım.
Ya benim bebeğim artık emmiyor doğru düzgün. Aylardır uğraşıyorum meme reddiyle. Artık zorlamanın anlamı yok dedi doktor da. Mamaya başladık ek gıda da alıyor. Öyle işteDiyetisyene gitmen iyi olur, emziriyorsun vutsminsiz de kalmis olabilirsin bol orotein ve kalsiyum agirlikli beslenmelisin bende tabi
Hayirlisi bazi bebeklerde olabiliyor, benim buyuk kizda 5 aylikken felen memeyi almiyordu ,bu aylarda olabiliyor, iyi yapmissin mamaya basladigina,artik bebeginde buyudu galibaYa benim bebeğim artık emmiyor doğru düzgün. Aylardır uğraşıyorum meme reddiyle. Artık zorlamanın anlamı yok dedi doktor da. Mamaya başladık ek gıda da alıyor. Öyle işte