Cevizde cok pahali cerez de malesef cok seviyorum ve elim altinda olunca cok fazla tüketiyorum,cerezin hertulusunu cok seviyorumCeviz de cok pahali olmus ama napalim az yiyeceğiz
Takviye baslasa birakacam da. Aman o kadina gore herşey sakincaliPekmez biraz sakincali ama istersen tuket ,canan karataya göre seker ,bana girede oyke gibi geliyor istersen demiri yuksek sebze meyve mi tuketsen bol et , yumurta bakla
O yüzden cok almamak gerekCevizde cok pahali cerez de malesef cok seviyorum ve elim altinda olunca cok fazla tüketiyorum,cerezin hertulusunu cok seviyorum
Günaydınnn 75.5 im hâlâ hiç düşmüyorm cok zor zayıflıyorumGünaydın kizlar
Kalori acigi olmazssa gitmiyor malesef kilolarGünaydınnn 75.5 im hâlâ hiç düşmüyorm cok zor zayıflıyorum
Demire daha baslayamadim ki pekmezde her sabah 1 yemek kaşığı sadeceK
Kalori acigi olmazssa gitmiyor malesef kilolarsen demir takviyesi aliyorsun pekmez de tüketiyormussun ondan zorlanavilirsin sen yinede dikkat et yediklerine birden eksilrsin
Reg line kacgun varBaş ağrılarım ve halsizlik cok var ya diyetten mi bilmiyorum
14 gün var canımReg line kacgun var
Geçmiş olsun canm, sağlıcakla atlatırsın inşallah,Selam hanımlar ben kovid olmuşum iki gündür yatak döşek yatıyorum. Pek iştah yok zorla yiyorum
Cok varmis normalde rgl zamanı da halsizlik uyku bazen bas ağrısı olabiliyor,toparlanirsin inşallah havalardan da olabilir14 gün var canım
İnşallah çiçeğim. Demir takviyesine başladım dün. Gece yatmadan içtim gündüz içinde iştah açıyor yCok varmis normalde rgl zamanı da halsizlik uyku bazen bas ağrısı olabiliyor,toparlanirsin inşallah havalardan da olabilir
Boyke devam et aciktirmiyorsaİnşallah çiçeğim. Demir takviyesine başladım dün. Gece yatmadan içtim gündüz içinde iştah açıyor y