Altın kizlar zayıflıyor

Sağol canım pek iyi değilim. Yiyemiyorum hiç bişey midem bulanıyor birde çocuklar da hasta onlara koşmaktan kendimi unuttum. Tartı baya eksi ama direncim düştü
iyi olursunuz inşallah kacgun oldu, canlarim ya çabuk atlatirsiniz insanllah, covit de artmis diyolar,

iyi olursunuz inşallah kacgun oldu, canlarim ya çabuk atlatirsiniz insanllah, covit de artmis diyolar,
4 gün oldu maske takıp dikkat etmeme rağmen küçük kızım ateşlendi gece. Çok artmış kızlar aman dikkat edin ben kuzenimin sünnetine gitmiştim oradan bulaştı

Selam kizlar genel olarak iyiyiz birbirimizi motive edelim inan cok iyi geliyor , rekabet de olursa daha iyi olacak

Kv deyim valla ne bulduysam yedim diyebilirim kahvaltiya geldim hastane dönüşü poğaça falan aldim ama aksam sadece salatayla geçirevem inşallah
Diyeti bozmamaya calis dicem de bazen insan oyle oluyor ne bukduysan yiyorsun, ben de oglumu emzirdikten sonra hemen ardina su icmeSswm kafa gidiyor ondan bundan ye bugun yine oyle oldu su icmeyi unuttum benim elimde genelde m3yvelere gitti bol meyveli günüm oldu diyebilirim aksama salata tuketmen guzel bir tercih telefi edersin

Evet evet telafi edecem demirden sonra biraz kendime geldim sanki. Demir eksikligi zayiflamayi zorlaştırıyormus zaten inşallah rahatlarim

Evet evet telafi edecem demirden sonra biraz kendime geldim sanki. Demir eksikligi zayiflamayi zorlaştırıyormus zaten inşallah rahatlarim
Ok bilmiyordum demirin zayiflamayi zorlaştırdigni, benim bugun cok istahim acikti ama of

Kahvaltım
Salata,bir dilim ekmek,kabak sote, ciger kavurma 2yk
Dunku menumun devami
Ogle bol armut, 6kiraz,iki ciltim üzüm
Yine ardina iki sıkım tarhana,iki ceviz
Aksam 6 da
Bir tabak Arap tava, salata,3yk pirinc pilavı,yesil biber
2 litr su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…