Altın kizlar zayıflıyor

Çok yoğun ve yorucu bir haftanın ardından eksi geldi şükürler olsun. Hepinizi öpüyorum hayırlı arefeler, hayırlı cumalar, hayırlı bayramlar dilerim

Eklentiler

• IMG_20220708_094406.jpg
    58,4 KB · Görüntüleme: 25
Bugunku kahvaltım
11 gibi, 20 ye yakin tyzlu fistik, 3 cevuz,4 sıkım. Tarhana,
12 bucuk tam kahvaltım
Bir dilim ekmek,3 patetes kızartması, iki zeytin, sucuklu yumurta, domates salatalık,iki lokma peynir

Cuma günü 68.8
Bu cuma 68.4 slm kızlar hiç sporum yok hala hastalığım devam ediyor geçmeyince dr gittim ilaç kullanıyorum dün başladım ilaçlara insallah toparlanırm çırtlak sesimi bile özledim

Eklentiler

• 20220708_124501.jpg
    50,4 KB · Görüntüleme: 35
Cuma günü 68.8
Bu cuma 68.4 slm kızlar hiç sporum yok hala hastalığım devam ediyor geçmeyince dr gittim ilaç kullanıyorum dün başladım ilaçlara insallah toparlanırm çırtlak sesimi bile özledim
Kilonda eksilme var cok guzelde gecmis olsun, inşallah kisq zamanda toparlanirsin, usuttun mu

Kilonda eksilme var cok guzelde gecmis olsun, inşallah kisq zamanda toparlanirsin, usuttun mu
Sagol canim alerjik rinit sanırım geçmeyen nezle gibi birsey bugün daha iyiyim şükür. Spor halsizlikten hiç yapamadım. Ama iyileşince devam edeceğim.Şimdiden iyi bayramlar hepinize

Kizlar hepinizi tebrik ediyorum cok iyiyiz iyi gidiyor bence harikayiz

Sagol canim alerjik rinit sanırım geçmeyen nezle gibi birsey bugün daha iyiyim şükür. Spor halsizlikten hiç yapamadım. Ama iyileşince devam edeceğim.Şimdiden iyi bayramlar hepinize
İyi olman dileğiyle canm, bayram sonrası bende baslayacagim spora inşallah beraber daha motive oluruz yapariz diye düşünüyorum sana da iyi bayramlar

İnşallah bayram ve tatilde kilo alarak donmeyiz yada kendi adima diyeyim so veriyorum ama dayanamayip yiyebiliyorum dikkat etmeye çalışacağım

Aynen bende korkuyorum bayramda çok kalorili şeyler geliyor önüme
Daha bayram olmadan onume gelen kalori fazlaligi daha wzonce dondurmaciya girdik soklatmak icin tabiki dolu dolu kulahlar ogluma yediriken dondurma düştü kulahtan yemek de istemiyordum hani aksama daha neler bekliyor beni bakim, yaptigim tatlidan yesem mi yemesem mi cok da severim kibris tatlisini

Azıcık tadımlık ye bari.bayram sonu detoks yapalım

Bugunku kahvaltım
11 gibi, 20 ye yakin tyzlu fistik, 3 cevuz,4 sıkım. Tarhana,
12 bucuk tam kahvaltım
Bir dilim ekmek,3 patetes kızartması, iki zeytin, sucuklu yumurta, domates salatalık,iki lokma peynir
Menümun devami
Ogle sonrası
Bol karpuz
Aksam yemeği 8 gibiydi
İki ivli köfte ince ekmekle, 4yk salata, 2yk yaz türlüsü, 1yk bulgur pilavı
3 litre su icmisimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…