Altın kizlar zayıflıyor

1 yumurta 1 yemek kaşığı yulaf 1 küçük kırmızı biber 1 küçük domates ile omlet yaptım üzerine peynirim kadar kadar koydum 7 yesil zeytin

Bugün kahvaltıda yarım bazlamadan tost 3 zeytin domates salatalık
Bu arada ekmeği sadece kahvaltıda yiyorum. Kendimi daha dinç hissediyorum.
Cumartesi tatile gideceğiz tek korkum orda ne yapacağım. Dayanmam lazım irademe sahip olmam lazım

Ekmeği azaltma sevindim dikkat etmeye çalışırsın, istersen buraya yaz yedim yemedim kendimi tuttum diye

Ekmeği azaltma sevindim dikkat etmeye çalışırsın, istersen buraya yaz yedim yemedim kendimi tuttum diye
İnşallah çok aktif olamazsam da arada girer yazarım size
Bugün ikindin ton balıkli salata yanında yarım simit ne alakaysa iki bisküvi birkaç cips
Akşam yemeği yemedim çok açım ama yemeyecegim aç yatacağım. Yarın okul pikniği var onu da bi atlatsam

Canımcim cıslı şeyler yemişsin yarını da hafif atlatırsın umarım çok zor olacak ama sen kısır,köfte ,salata lara sarıl piknikte aman uzak dur kurabiye,poğaça, böreklerden. Cıs cis

Benim piknik iyi gitti sayılır
Kahvaltı
Kk dan biraz fazla peynir, domates salatalık, yumurtali kabak, iki lokma ballı kaymak, bir dilim ekmek
Öğle sonrası piknik
Bir buçuk tabak patates salatası, yarım dilim ıslak kek, bolca çerez fıstık ağırlıklı,
Suyum iki litre
İp atlamayı düşünüyorum yaparsam eklerim

Selam kizlar sporunu yapan beni etiketleyin, pazartesi den itibaren yapanlar , mucizem77 3 gündür spor yapıyorsun demi ekledim yinede sorayım dedim

Kizlar az önce yanlış girmişim düzelttim

Canımcim cıslı şeyler yemişsin yarını da hafif atlatırsın umarım çok zor olacak ama sen kısır,köfte ,salata lara sarıl piknikte aman uzak dur kurabiye,poğaça, böreklerden. Cıs cis
İnşallah canım sarmalara böreklere dayanamıyorum ama bizim okul grubunda maşallah hanımlar hep fit birkaç arkadaş balık etliyiz az yiyeceğim söz verdim kendime

İnşallah canım sarmalara böreklere dayanamıyorum ama bizim okul grubunda maşallah hanımlar hep fit birkaç arkadaş balık etliyiz az yiyeceğim söz verdim kendime
Yiyip yiyip kilo almıyorlar ya ben en çok buna kızıyorum nasıl oluyor da fit oluyorlar, neyse sen bize sık sık yaz uemesigini yediğini neleri uemesigini nasıl dikkat ettiğini bildir mutlaka, ben izin sinifun piknigine gittiğimde ilk isim patetes salatası ve köfte almak oldu sonrasında meyve suyu gazoz asla almadım direk çay aldım ve sonrasında karpuz kesildi çok güzel yedim

Bizim piknik pasta borekli full. Köfte olmayacak. Ama kendime göre salata tarzı yerim inşallah. İnternet çekerse size de yazarım mutlaka

1 yumurta 1 yemek kaşığı yulaf 1 küçük kırmızı biber 1 küçük domates ile omlet yaptım üzerine peynirim kadar kadar koydum 7 yesil zeytin
Ikındı de 1 elma 2 kasik yoğurt üzerine tarcın
Akşam 7 de taze fasulye bulgutpilavi cacik

Sabah 500 ml su içtim.carsiya gittik çocuklarla alanım ben ne akla hizmet gittim çocuklarla..eşime ayakkabı alcaktım hediye doğum günü yaklaşıyor diye.ordan ora ordan ora zor attım kendimi eve.dus aldridim ikisini oglan uyudu.simdi yemek yapicam daha ağzıma 1 lokma koymadim

Selam kızlar bugün sabah çeyrek ekmek sandviç yedim pikniğe gittik öğlen 3 gibi
1kurabiye
2 minik börek
5 sarma
Bir kaşık şehriye salatası
Bir kaşık makarna salatası
Yarım dilim çikolatalı pasta
Yedim.
Akşam yemeği falan yemedim 5.000 adım attım.suyu az içtim ama şimdi yatana kadar dibine vuracam inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…