Altın kizlar zayıflıyor

yirmibesekim canm seni 94 ekledim geçen cumaya öyle demişsin. Nasıl oldun. Ödem mi var acaba sende. Nasıl gidiyor.

Yeşilçayimcigaram,ben ve çiçeklerim

Eklentiler

• IMG_20220517_111623491.jpg
    60,6 KB · Görüntüleme: 27
Bugün öğle sonrasında arkadaşım gelecek kahveye az kaloriyle kurtulmak ümidiyle patetes salatası yapacağım tabi cıslı yiyeceklere hayir

Bugün iki misafirim oldu farklı zamanlarda tabi akşama yemek yetişmedi kahvaltı yapmak zaorunda kaldık

Selam canlar aramıza yeni katılan arkadaşlarıma kocaman bir hoşgeldin..
Giremedim kaç gündür doktor işlerimiz vardı geceleri de erken yattım yorgunluktan yazamadım

Selam canlar aramıza yeni katılan arkadaşlarıma kocaman bir hoşgeldin..
Giremedim kaç gündür doktor işlerimiz vardı geceleri de erken yattım yorgunluktan yazamadım
Selam canm hoşgeldin,çok geçmiş olsun doğum günü felan kutladin kolay değil haliyle yorgun oluyirsun. Bende bebik emzirirken uyuya kalıyorum

Bugün kahvaltı yapamadım. Öğleye kadar bol su içtim.
Öğlen hızlıca çıkmam gerekiyordu 5 zeytin bir ufak poğaça ve çay
Akşam yemeği 2 ufak boy hamburger 1 bardak kola daha da bişey ağzıma koymam bu saatten sonra. Gün boyu evde olmayınca böyle oldu.

Selam canm hoşgeldin,çok geçmiş olsun doğum günü felan kutladin kolay değil haliyle yorgun oluyirsun. Bende bebik emzirirken uyuya kalıyorum
Şimdide oğlanın sünnet işi çıktı işte doktor sık sık enfeksiyon geçiriyor diye sünnet olsun dedi. İnşallah haftaya salıya gün aldık sünneti yaptiracaz.onun koşturması başladı.

Afiyet olsun canm, öğle iyi ama sonrası cıslı yiyecekler olmuş bugün daha dikkatli ol çünkü bu yiyecekler doyurucu olmuyor malesef aciktiriyor

Şimdide oğlanın sünnet işi çıktı işte doktor sık sık enfeksiyon geçiriyor diye sünnet olsun dedi. İnşallah haftaya salıya gün aldık sünneti yaptiracaz.onun koşturması başladı.
Sünnetini erken yaptırmak iyi olur. Benim oglanda 7 aylıktı. Hem bilmiyor bebek hemde erken iyileşme oluyor. Senin ki kaç aylık olmuştu

Sabah menüsü
Bol lahana salatası, haşlanmış yumurta, 10 siyah zeytin a tuzlu ve küçük ,kk peynir

Öğle sonrası
Bir buçuk
Patates salatası, yine haşlanmış bir patates doymadık, iki incir iki ceviz

4 gibi ablam geldi
Çay ,bir dilim ev keki, bir ceviz bir incir
.
Aksam kahvaltı,
birtane haşlanmış patates,
Yarım dilim ekmek, 3yk mantar kavurma, sucuklu yumurta 3 lokma , 6 zeytin, kk peynir, domates salatalık
Bir buçuk litre su, evet suyum az oldu midemden dolayı çok içemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…