- 24 Nisan 2018
- 11.206
- 29.521
Canım biz düzgün beslenmiyoruz bence buna iyi karar vermemiz lazım az değil sağlıklı yememiz lazımKahvemi içtim bagimlilik yaptı galiba, vermen gereken kiloları düşündükce of of gidecekler elbet gidecek
Çiğköfte kaloriliBugun ne yesim , ilk kahvalti ve yemegim 1 deydi,
2 haşlanmış yumurta, bol e yeşil biber, 8 yesil zeytin, iki ceviz , 3 sıkım tarhana,
Ara yarin saat kadar
6 sıkım cig köfte, bolca yesil biber,
Geldi şükürGeldi miii
Ben bugün 66.0 geldim
Teşekkürler canm,iyi olur degerlerine felan da baktirmis olursunAy aslında gitmedim de hiç fırsatım olmadı canım bırakmak yök vereceğiz inşallah
Ben de bir diyetisyen ile görüştüm bakalım inşallah devam edebilirim
Cok iyiydi once biraz tedirgin oldum ama iyi oldu cok akilli ya hayvancagiz vallahNasıl geldi canım
Ben çok tedirgin oluyorum sülükten
Tabikide ben protein beslenmeye basladim mesela,Canım biz düzgün beslenmiyoruz bence buna iyi karar vermemiz lazım az değil sağlıklı yememiz lazım
Menüyü biraz düzeltmek gidecek aslında
Evet bol bol yagli yaparim köfteyi lezzetini ondan alıyor,bugunde yedim komsum gelmisti tarhanadan, oy oyÇiğköfte kalorili
Ama kahvaltı çok güzel
Ama tarhana geri gelmiiş
Benim oglan sabaha karsi uyandi uyamadi ondan oldu sanırımErken bi saat değil mi canım
Şifa olsun canımCok iyiydi once biraz tedirgin oldum ama iyi oldu cok akilli ya hayvancagiz vallah
Çok iyi kas da kaybetmezsinTabikide ben protein beslenmeye basladim mesela,
Oy oyyEvet bol bol yagli yaparim köfteyi lezzetini ondan alıyor,bugunde yedim komsum gelmisti tarhanadan, oy oy
Çok iyiiAksam yarim saatlik yürüyüş yapildi
Günaydın canımGünaydın