- 21 Şubat 2013
- 8.636
- 18.390
Sagol canm bademcik bogaz agrisi vardi bugün daha iyiim,islerini hallet menulerini de yazabilirsen bakarizİnşallah canım ya menü de yazmaya çalışacağım senin gibi
Sen nasılsınn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sagol canm bademcik bogaz agrisi vardi bugün daha iyiim,islerini hallet menulerini de yazabilirsen bakarizİnşallah canım ya menü de yazmaya çalışacağım senin gibi
Sen nasılsınn
Merhabalar canim bir diyet listemiz yok, menulerimizi yazabilirsek yazmak isteyen olursa yorumlariz, eksigini fazlasinibende coo aldim verdim aldim verdim bayadr uğraşıyorum yavaş yavaş verebiliyorum 5 kilo bile baya fark ediyor, inşallah canm yeterki isteyelim olur, insülin direnci icin ne yapmak gerekiyor,biside bilgilendirsen canm, tarcin iyi geliyor galibaMerhaba ben yeni olduğum için bilemedim bir diyet listeniz var mı?Ben çok diyet yaptım verdim geri aldım Bir taraftarda insülin direnci çıktı. Bu kilolardan kurtulmak istiyorum artık 76 kiloyum 60 olsam süper olacak arkadaşlar
İredemize sahip çıkmalıyız yoksa ipin ucu gidiyor, benim esim sadece aksamlari yemek yedi cok güzel de kilo verdi ,Elimde çok fazla diyet listesi var ama önemli olan kendi irademiz aslında kesinlikle 5 kilo bile çok önemli. İnsülin direnci bişeyleri yemeye başladıktan sürekli canın bişeyler yemek istiyor ve kilo vermekde çok zorlaşıyor
İredemize sahip çıkmalıyız yoksa ipin ucu gidiyor, benim esim sadece aksamlari yemek yedi cok güzel de kilo verdi ,
Aralıklı oruç mu yapıyorsunuz? ben gece yemeyince çok rahat hissediyorum kendimi son bir kaç aydır hiç dikkat edemedim şimdi daha kontrollü olmaya çalışıyorumBende iki yildir cok az verdim 76daydim simdi 68 _69 arasiyim dahafazla vermeliydim
Aslinda araliklo olruc gibi ama ben ogleden sonra cozutuyorum, komsuyla kahve kayfimiz toplanmalarimiz beni mahvediyor isteristem3z yiyoruzAralıklı oruç mu yapıyorsunuz? ben gece yemeyince çok rahat hissediyorum kendimi son bir kaç aydır hiç dikkat edemedim şimdi daha kontrollü olmaya çalışıyorum