Altın kizlar zayıflıyor

Bende dun cok parca parca yedim tam olarak yemedim,komsular geldi kahvedir tarhanadir cerezdir gitti ipin ucu aksama kahvalti hazirladim ince ekmek isladim onu tukettik iyiydi diyebilirim, bugunku yediklerimi yazayim

Köfte ne kadar yedim bilmiyorum iyi yedim, bir kâse salata, cay yanina yarim kek, küçük kase ceviz, birkac tane tarhana,
Kahve yanina bir Kuru incir
Aksamina da bisey yemedim, dedim ben bu kofteyi yerim aksamada yemek yemem

Köfte ne kadar yedim bilmiyorum iyi yedim, bir kâse salata, cay yanina yarim kek, küçük kase ceviz, birkac tane tarhana,
Kahve yanina bir Kuru incir
Aksamina da bisey yemedim, dedim ben bu kofteyi yerim aksamada yemek yemem
Bence menü güzel olmuş.tarhanayi bende çok seviyorum uzun sürede tok tutuyor

Sabah 1 kabaktam 1 Yumurta dereotu omlet
3 ceviz
1zeytin

Öğlen aşure

Aksam domatesli bulgur pilavı koca bir tabak salata

Bugünde istediğim gibi olmadı sanırım benim psikolojik.

Bence menü güzel olmuş.tarhanayi bende çok seviyorum uzun sürede tok tutuyor
Cok sagol canm, tok tutuyor vucutta odemde yapiyor sanki ah ya ah cok seviyorum ,bugun bolca tursu yedim onu eklemeyi unutmusum,

Sabah 1 kabaktam 1 Yumurta dereotu omlet
3 ceviz
1zeytin

Öğlen aşure

Aksam domatesli bulgur pilavı koca bir tabak salata

Bugünde istediğim gibi olmadı sanırım benim psikolojik.
Cok güzel olmus afiyet olsun

İnşallah belki motivasyon olurum 19 kasımda düğün varmış ona kadar süre verdim kendime
Canm benim verirsin yeterki iste iradene sahip olursan onunde de bir aylik surec var Allahin izniyle gider o kilolar sen yeterki azimli ol, kendini birakma,

Ben bugün ogleye kadar yemedim dedim yemeyecegim, komsukarim geldi mecbur kahve yanina birseyler cikardim yedik, az temeye calistim ama ac oldugum icin yedim, oncesinden kk dilim oeynir ince ekmek arasi yedim,bir dilim kavun, iki ceviz , iki kuru incir birazcik tarhana bugun boyle oldu

Bugun kilo bildirim gunu, yarin ve pazargunud3 bildirebilirsiniz tartilmadiysaniz ac karna

Gecen hafta 69,3
Bugun 68,5 reglimin 5 gunundeyim birazda ondan yukselmisti kilomda artis

X