Altın kizlar zayıflıyor

Ben kendime haftalık hedef koydum daha iyi geleck gibi ,irademe daha iyi sahip olacagim gibi geliyor

Günün devaminda komsularla apartman girinse cay keyfi oldu,
İnce ekmekle cökelik yedim 4 lokma ,bir tursu ve sucuklu yumurta ince ekmekle yedim bir yumurtayla,

Sonra komsularla caya oturdum
Birazcik çekirdek,birazcik misir patlagi, iki ceviz,iki dilim elma, 6 ya kadar hünnap komsumda vardi cok sevdim, bu kisim ogle sonrası 5 e kadar,
aksamda yemedim

Kendi evimde de değilim tartım farklı olmuş olacak o yüzden bugün bildirim yapmayacağım ama yanılmıyorsam cuma 65.6 çıkmıştım

Bi 64 ü göremedim bile ya
Moralim bozuk
Ama çok yiyorum
Ya beslenmeme dikkat etmem gerekiyor

Bende dun cok parca parca yedim tam olarak yemedim,komsular geldi kahvedir tarhanadir cerezdir gitti ipin ucu aksama kahvalti hazirladim ince ekmek isladim onu tukettik iyiydi diyebilirim, bugunku yediklerimi yazayim

Canım ben taşınacağım o işlerle uğraşıyorum ya
Ama beslenmeme de hiç dikkat etmiyorum
Deli gibi şeker karbonhidrata saldırıyorum ve saçma saatlerde
Spor yapamıyorum temizlik vs yapıyoruz çünkü
Kolay gelsin, Allah'ım kolylik versin, birazcik dikkat etsen firsata ceviru4dik kiz, kalabalikta yeniyor ama ailecek topluyirsanuz, istahin acilmistr aciktikca

Merhaba ben yeni olduğum için bilemedim bir diyet listeniz var mı?Ben çok diyet yaptım verdim geri aldım Bir taraftarda insülin direnci çıktı. Bu kilolardan kurtulmak istiyorum artık 76 kiloyum 60 olsam süper olacak arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…