Günün devaminda komsularla apartman girinse cay keyfi oldu,Ben bugün ogleye kadar yemedim dedim yemeyecegim, komsukarim geldi mecbur kahve yanina birseyler cikardim yedik, az temeye calistim ama ac oldugum icin yedim, oncesinden kk dilim oeynir ince ekmek arasi yedim,bir dilim kavun, iki ceviz , iki kuru incir birazcik tarhana bugun boyle oldu
MuhteşemSelam kizlar bugun mutludum 68,1 gordum hadi bismillah 67 gdegirm2k istiyorum
Canım ben taşınacağım o işlerle uğraşıyorum yateletubbies canm iyimisin yoksun
Bende dun cok parca parca yedim tam olarak yemedim,komsular geldi kahvedir tarhanadir cerezdir gitti ipin ucu aksama kahvalti hazirladim ince ekmek isladim onu tukettik iyiydi diyebilirim, bugunku yediklerimi yazayim
Merhaba bende grubunuza katılabilirmiyimonline diyetle anlaştım bugün 28 günlük grup motivasyonla umarım verim alırım bu şekilde olmuyor çünkü.
Pazartesi baslayacak
Kolay gelsin, Allah'ım kolylik versin, birazcik dikkat etsen firsata ceviru4dik kiz, kalabalikta yeniyor ama ailecek topluyirsanuz, istahin acilmistr aciktikcaCanım ben taşınacağım o işlerle uğraşıyorum ya
Ama beslenmeme de hiç dikkat etmiyorum
Deli gibi şeker karbonhidrata saldırıyorum ve saçma saatlerde
Spor yapamıyorum temizlik vs yapıyoruz çünkü
Hafta ya daha iyi olacaktr toparlarsinKendi evimde de değilim tartım farklı olmuş olacak o yüzden bugün bildirim yapmayacağım ama yanılmıyorsam cuma 65.6 çıkmıştım
Merhaba hoşgeldin tabi katılabilirsinMerhaba bende grubunuza katılabilirmiyim
HoşgeldinizMerhaba bende grubunuza katılabilirmiyim
İnşallah canım ya menü de yazmaya çalışacağım senin gibiHafta ya daha iyi olacaktr toparlarsin
HoşbuldukHoşgeldiniz
Teşekkür ederim hoşbuldukMerhaba hoşgeldin tabi katılabilirsin
HoşbuldukHoşgeldiniz