Altın kizlar zayıflıyor

Merhabalar canim bir diyet listemiz yok, menulerimizi yazabilirsek yazmak isteyen olursa yorumlariz, eksigini fazlasinibende coo aldim verdim aldim verdim bayadr uğraşıyorum yavaş yavaş verebiliyorum 5 kilo bile baya fark ediyor, inşallah canm yeterki isteyelim olur, insülin direnci icin ne yapmak gerekiyor,biside bilgilendirsen canm, tarcin iyi geliyor galiba

Elimde çok fazla diyet listesi var ama önemli olan kendi irademiz aslında kesinlikle 5 kilo bile çok önemli. İnsülin direnci bişeyleri yemeye başladıktan sürekli canın bişeyler yemek istiyor ve kilo vermekde çok zorlaşıyor

İredemize sahip çıkmalıyız yoksa ipin ucu gidiyor, benim esim sadece aksamlari yemek yedi cok güzel de kilo verdi ,

Bende iki yildir cok az verdim 76daydim simdi 68 _69 arasiyim dahafazla vermeliydim

Bugün aksam komsuma ciktik cerezler bur cuburlar dedikoduyka iyi gidiyor farkinda bile olmuyiaun ne yesigini cekirdek citmenin

Bugun lede yigun is kis temizligi var sanki bende bbasladim basliyacagim halilarimi sececegim yikanacaklari ayiracagim,

Bi kendime geleydim heryerde salgin hastalık var sanirim biz8m evede geldi

Canlar sade limonlu sodami içiyorum bir yandanda umarim saglik sifa getirir

Bende iki yildir cok az verdim 76daydim simdi 68 _69 arasiyim dahafazla vermeliydim
Aralıklı oruç mu yapıyorsunuz? ben gece yemeyince çok rahat hissediyorum kendimi son bir kaç aydır hiç dikkat edemedim şimdi daha kontrollü olmaya çalışıyorum

Aralıklı oruç mu yapıyorsunuz? ben gece yemeyince çok rahat hissediyorum kendimi son bir kaç aydır hiç dikkat edemedim şimdi daha kontrollü olmaya çalışıyorum
Aslinda araliklo olruc gibi ama ben ogleden sonra cozutuyorum, komsuyla kahve kayfimiz toplanmalarimiz beni mahvediyor isteristem3z yiyoruz

Bugun gunlerden tarti günü ,diyetiniz nasil gidiyor

Nne yapıyorsunuz, bizmde bir hastalik grip gibi iki haftadr atamiyoruz, nasil birseydir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…