Altın kizlar zayıflıyor

Teşekkürler canım iyim cok şükür diyeyim ,kol dirsegimde aniden bir agri oldu birazda sisik var, anlamadım, hareket kısıtlıyor ,bugun koyden geldik, ben dikket etmeyw çalıştım, yaruna dikkat tamma mi, benim de oglumun dogumgunuydu, tatlidan birazcik yedim 🙈tadimlikti zcik artti
GEÇMİŞ OLSUN CANIM. DOKTORA GİT İSTERSEN İHMAL ETME. EVET BUGÜN DİKKAT EDİCEM İNŞALLAH:) TARTI DA YOK BENDE BAKAMIYORUM KİLOMA.

GEÇMİŞ OLSUN CANIM. DOKTORA GİT İSTERSEN İHMAL ETME. EVET BUGÜN DİKKAT EDİCEM İNŞALLAH:) TARTI DA YOK BENDE BAKAMIYORUM KİLOMA.
Teşekkürler canım,kas gevşetici aldim bugün daha iyiyim, tatile ciktik, bol bol yuzmeye çalışıyorum,cok da yuzme bilmiyorum ama😂 yediklerime cok dikkat ediyorum

Cok kararliyim bu sefer eksilecek zamanla birkacgundur gerçekten dikkat ediyorum

Selam kizlar yarin evime gececgim inşallah,tatil yordu beni dikkat etmeye calistim dun ve bugün dikkat edemedim , bugün kizimin doğum günüydu ister istemez tatli ve cisli şeylerden yemek zorunda kaldim

Selam kizlar yarin evime gececgim inşallah,tatil yordu beni dikkat etmeye calistim dun ve bugün dikkat edemedim , bugün kizimin doğum günüydu ister istemez tatli ve cisli şeylerden yemek zorunda kaldim
Ayy Allah hayırlı uzun ömürler versin csnım

X