Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
GEÇMİŞ OLSUN CANIM. DOKTORA GİT İSTERSEN İHMAL ETME. EVET BUGÜN DİKKAT EDİCEM İNŞALLAH:) TARTI DA YOK BENDE BAKAMIYORUM KİLOMA.Teşekkürler canım iyim cok şükür diyeyim ,kol dirsegimde aniden bir agri oldu birazda sisik var, anlamadım, hareket kısıtlıyor ,bugun koyden geldik, ben dikket etmeyw çalıştım, yaruna dikkat tamma mi, benim de oglumun dogumgunuydu, tatlidan birazcik yedim tadimlikti zcik artti
Teşekkürler canım,kas gevşetici aldim bugün daha iyiyim, tatile ciktik, bol bol yuzmeye çalışıyorum,cok da yuzme bilmiyorum ama yediklerime cok dikkat ediyorumGEÇMİŞ OLSUN CANIM. DOKTORA GİT İSTERSEN İHMAL ETME. EVET BUGÜN DİKKAT EDİCEM İNŞALLAH:) TARTI DA YOK BENDE BAKAMIYORUM KİLOMA.
Canm kilonu nasil takip edecegiz ,komsunda felan var miGEÇMİŞ OLSUN CANIM. DOKTORA GİT İSTERSEN İHMAL ETME. EVET BUGÜN DİKKAT EDİCEM İNŞALLAH:) TARTI DA YOK BENDE BAKAMIYORUM KİLOMA.
VAR CANIM TARTILIP YAZICAM.Canm kilonu nasil takip edecegiz ,komsunda felan var mi
selam canım, iyiyim sen naılsınSelam kizkar nasılsınız
Selam bende iyimselam canım, iyiyim sen naılsın
Hoşgeldinselam canım, iyiyim sen naılsın
Ayy Allah hayırlı uzun ömürler versin csnımSelam kizlar yarin evime gececgim inşallah,tatil yordu beni dikkat etmeye calistim dun ve bugün dikkat edemedim , bugün kizimin doğum günüydu ister istemez tatli ve cisli şeylerden yemek zorunda kaldim
Cok teşekkür ederim,AminAyy Allah hayırlı uzun ömürler versin csnım
Tatil donusundeyiz eve gidiyoruzNasıl gidiyor napıyorsunuzz