- 24 Nisan 2018
- 11.206
- 29.521
diyette olmaya çalışıyorum diyelim..Sen nasılsın , diyetdemisin
tekrar başlamak istiyorum çünkü kilo aldım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
diyette olmaya çalışıyorum diyelim..Sen nasılsın , diyetdemisin
Bende ayni diyetteyim ucgundur dagittim tatil dolayisiyla oldu diyelim ama vazgecmedimdiyette olmaya çalışıyorum diyelim..
tekrar başlamak istiyorum çünkü kilo aldım
Ben uzun zamandir burdayim bir yili askinsiz başladınız mıı diyete
ilk sayfaya baktım ama güncel değil sanırım
Senin ivin hayirlisi ne ise o olsun umarim guzel bir baslangic oluradımı ve nickimi değiştirip yeni güzel bir diyet başlangıcı yapmak istiyorummmm
maşallah canım, neler yapıyorsun pekiiBen uzun zamandir burdayim bir yili askin
beslenmeme hiç dikkat edemiyorum canım biraz da yğunum ama aldıkça alıyorm ben baya aldım...Senin ivin hayirlisi ne ise o olsun umarim guzel bir baslangic olur
Ev hanımıyım cocuklarimla ve evimle meşgulümmaşallah canım, neler yapıyorsun pekii
Ben yediklerime dikkat edebiliyorum sadece cerez ve k.maras tarhanasini cok seviyorum ve fazlaca yukettigim olabiliyor,haliyle kilo vermemi zorlaştırıyorbeslenmeme hiç dikkat edemiyorum canım biraz da yğunum ama aldıkça alıyorm ben baya aldım...
diyet spor canım?Ev hanımıyım cocuklarimla ve evimle meşgulüm
ben de gündüş işteyim ama çok hantallaşıyorum spor yapmam gerekiorSe ne yapıyorsunsen ne yapıyorsun
Cok sagol canm ,amin Allah razı olsundiyet spor canım?
ev hanımlığı en zorucu olanı
Allah bağışlasınn
Allah'ım kolylik versiqn, spor onveleri yapardim ama aksama kadar bende yorgun düşüyorum , biir zincirleri kirarsam bende spora baslicam tekrardan, eger ki kalori fazla oldugunu düşünüyorsan salata ve yoğurt bol tuketmeye calis canimben de gündüş işteyim ama çok hantallaşıyorum spor yapmam gerekior
leslie ye de çok alıştığım için onu yapmak istiyorum ama aldğım kalori fazla biraz..
Cogunlukla gelenlepe kalmıyor gidiyor,beybipattis var devam eden bugunlerde gelmedi ,en son ailecek hasta olmuslardibaşkaları da var mı devam edenn
sen kaç kg oldun tomriscim hedef kaç