Bende kahvaltı yi oglene alayim kizlari kursa gönderiyorum kucuk oglumada ne iaterse onu yapıyorum genelde patates kızartması yiyor, malesef yunurtayi agzina almıyor ,aynen öğlenleri arada kahvaltı yapıcam ben mesela dengelemek için bide magneyzum ve devit- 3 vitamini yazdırdım onları alıcam.
Bunlardan sonra y3digim ,Bugun sabahtan beri yedigim ,4 sıkım tarhana, bir dilim buyukce karpuz ve az once bir kase tarhana asindan çorba ictim bol yoğurtluydu
Hosgeldin canm, evine donmussun bende kararliyim canm artik verelim fazlaliklari inşallah bugun dikkat etmeye calistim aksaminda da cok yememeyi düşünüyorumGünaydın kızlar gelemedim kaç zamandır. Bağ evindeydik iş güç bağ bahçe çocuklar derken giremedim. Ve bu arada hiç dikkat etmedim. Eve geldim korkumdan tartilmadim bile. Bugün yeniden başladım bakalım dikkat edeceğim artık yeter diyorum kendime çok saldım
Aynen canım ben tam buğday ekmeğe döndüm artık beyaz ekmek şeker yok.Hosgeldin canm, evine donmussun bende kararliyim canm artik verelim fazlaliklari inşallah bugun dikkat etmeye calistim aksaminda da cok yememeyi düşünüyorum
Harika canm, bende tam buğday alsam iyi olcak , afiyet olsun canm menu güzel canımAynen canım ben tam buğday ekmeğe döndüm artık beyaz ekmek şeker yok.
Sabah 3 küçük kabak mücver
Öğle muz ve soğuk kahve
Akşam da bir kepçe çorba 3 etli dolma 3 sarma 1 dilim tam buğday. Daha da bişey yemem aç yatmam lazım