Altın kizlar zayıflıyor

aynen öğlenleri arada kahvaltı yapıcam ben mesela dengelemek için bide magneyzum ve devit- 3 vitamini yazdırdım onları alıcam.
Bende kahvaltı yi oglene alayim kizlari kursa gönderiyorum kucuk oglumada ne iaterse onu yapıyorum genelde patates kızartması yiyor, malesef yunurtayi agzina almıyor ,

Bugün seytanin bacagini kirdim, sabah kalktiktan sonra spor yaptim, 15 ergin kirbac videsosu 12 dkk lik vodeo calistim

Hem3n hemen hergun yapmaya calisirsam bircok sey degusecektr,

Bugun sabahtan beri yedigim ,4 sıkım tarhana, bir dilim buyukce karpuz ve az once bir kase tarhana asindan çorba ictim bol yoğurtluydu
Bunlardan sonra y3digim ,
Komsum geldi türk kahvesi sekersiz,
Yanina iki basem kucuk avuc fıstık cig, iki tane incir kurusu
Aksam yem3gi gec oldu malesef, 7 gibi .
Bir tanak bezelye etli yemek, 2 yk bulgur pilavı, kucuk bardak ayran

Günaydın kızlar gelemedim kaç zamandır. Bağ evindeydik iş güç bağ bahçe çocuklar derken giremedim. Ve bu arada hiç dikkat etmedim. Eve geldim korkumdan tartilmadim bile. Bugün yeniden başladım bakalım dikkat edeceğim artık yeter diyorum kendime çok saldım

Hosgeldin canm, evine donmussun bende kararliyim canm artik verelim fazlaliklari inşallah bugun dikkat etmeye calistim aksaminda da cok yememeyi düşünüyorum

Hosgeldin canm, evine donmussun bende kararliyim canm artik verelim fazlaliklari inşallah bugun dikkat etmeye calistim aksaminda da cok yememeyi düşünüyorum
Aynen canım ben tam buğday ekmeğe döndüm artık beyaz ekmek şeker yok.
Sabah 3 küçük kabak mücver
Öğle muz ve soğuk kahve
Akşam da bir kepçe çorba 3 etli dolma 3 sarma 1 dilim tam buğday. Daha da bişey yemem aç yatmam lazım

Harika canm, bende tam buğday alsam iyi olcak , afiyet olsun canm menu güzel canım

Bugun yediklerim , bi yazayim bakalim neler yemisim yedigimi sindirebilecekmiyim metebolizma zayif anacim olmuyor spor şarttr şart

Sabah kahvaltısından once bir depremle ayaklandik baya sallandik adana depremi bizdede cok hissedildi , Allah'ım sen koru bizleri ,bugun komsularla birlikteydik ,bizden buyuk bir iki abla var sağolasunlar Allah razı olsun dini bilgiler aktarıyorlar ,wizi bilmem ama ben sevwrim dinimiz gerçekten yuce bir din, Allah'ım sen imanimizi guclendir , Ablamiz Allah kelaminin konusuldugu yerlerde melwkler olur dedi yani o kadar hisuma gitti ki, Allah'ım iyi insanlarla karsilastirsin, affinizi istiyorum umarim sıkmamisimdir bu konularla

Sabah kahvaltısı
Domates salatalık,bir dilim ekmek, iki lokma sahanda yumurta, kk peynir, kucuk haşlanmış patates

Oglen ve sonrasi
Kucuk avuc celirdek, uc lokma tarhana, 6 fıstık cig

3 gibi
8 cig köfte, bir kase salata, bir dilim kıprıs tatlisi,

Turk kahvesi sekwrsiz ,iki lokma hurma kurusu
Aksam yemeği
7 gibi
Kucuk kase etli nohut yemeği,2 yk bulgur pilavı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…