Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın, ben yarın spora gidince orda tartılıcam ozaman yazarım . evdeki tartıyla o farklı kilo, yağ,su oranı hepsini ölçüyoGünaydın
Tamm sana nasil uyarsa oyke yapalim, kilonu o zaman eklerimgünaydın, ben yarın spora gidince orda tartılıcam ozaman yazarım . evdeki tartıyla o farklı kilo, yağ,su oranı hepsini ölçüyo
evdeki baskülde 65 kg geliyorum mesela geçen ay orda 64,20 kg gelmiştim .
tamam öyle yapalım bende sabah kahvaltısı yok 2 bardak su 2 bardak şekersiz çay içtim. öğlen normal yemeğimi yiyicem arada su ve meyve yerim akşamda yemek yerim sonrasında sade çayT
Tamm sana nasil uyarsa oyke yapalim, kilonu o zaman eklerim
Cok güzeltamam öyle yapalım bende sabah kahvaltısı yok 2 bardak su 2 bardak şekersiz çay içtim. öğlen normal yemeğimi yiyicem arada su ve meyve yerim akşamda yemek yerim sonrasında sade çay
Selam afiyet olsun, bende yogundum bugunlerde tarhana yaprim çorbalık, baya ugrastirdi, misafirim de geldi komsularla da hemen hemen hergun görüşüyoruz abur cubur derken yemis oluyorumgünaydın, dün akşam yemeğini geç yedik biraz uyudum yorgundum. yemek saatimiz geçe kaldı . bu sabah şimdilik 1 bardak su içtim birazdanda çay içerim , 2 bardak öğlene kadar arada yine su
günaydın, bizde tarhanayı çok severiz annem yapıyo bize bazende satan tanıdık biri var ondan alıyorum. tarhanası çok güzel trakyalıyım tarhanasz duramayız benimde adetim yeni bitti bu akşam spora gidicem tartılırım bugünSelam afiyet olsun, bende yogundum bugunlerde tarhana yaprim çorbalık, baya ugrastirdi, misafirim de geldi komsularla da hemen hemen hergun görüşüyoruz abur cubur derken yemis oluyorum
Selam , bende bugun cok güzel kahvaltı yaptim, ardinada tarhana yesim dedim bari doya doya yiyeyim kendimi disiplin edip kararli sekilde yarin baslarim, suan kahve icmekteyim, sabahtan beri cay içiyorum yine demledim, fazlaca cay istiyor insan tarhana tukettince, bizimki maras tarhanasi cips gibi tüketiyoruz, sanirim sizde cirbasini tuketiyorsunuz toz halindegünaydın, bizde tarhanayı çok severiz annem yapıyo bize bazende satan tanıdık biri var ondan alıyorum. tarhanası çok güzel trakyalıyım tarhanasz duramayız benimde adetim yeni bitti bu akşam spora gidicem tartılırım bugün
günaydın, evet biz çorbasını yapıyoruz. perşembe günü tartıldım, 64.10 dan 63,30 a düşmüşüm ama kastan gitmiş o yüzden iyi deil aslında peynir,yumurta ve yoğurdu bol tüketmen gerekli dedi hocaSelam , bende bugun cok güzel kahvaltı yaptim, ardinada tarhana yesim dedim bari doya doya yiyeyim kendimi disiplin edip kararli sekilde yarin baslarim, suan kahve icmekteyim, sabahtan beri cay içiyorum yine demledim, fazlaca cay istiyor insan tarhana tukettince, bizimki maras tarhanasi cips gibi tüketiyoruz, sanirim sizde cirbasini tuketiyorsunuz toz halinde
Günaydın ,günaydın, evet biz çorbasını yapıyoruz. perşembe günü tartıldım, 64.10 dan 63,30 a düşmüşüm ama kastan gitmiş o yüzden iyi deil aslında peynir,yumurta ve yoğurdu bol tüketmen gerekli dedi hoca
aynen öğlenleri arada kahvaltı yapıcam ben mesela dengelemek için bide magneyzum ve devit- 3 vitamini yazdırdım onları alıcam.Bende kahvaltı yi geliştiriyorum yumurta peynir yememis oluyorum,bende dikkat etsem iyi olacak