Altın kizlar zayıflıyor

Ben de emziriyorum zararı olur mu nasıl yapılıyor anlatır mısınız
Yinede yapmak istersen nasil yapıldığını anlatayim, bir kac yerde aslinda emziren anneler kullanabiliyirdu sanki sen yinede arastir canm, birde bebegin kucukse ilk aylarsa sonralari kullan, cunku vucut odem atacaktir bebeginide zayiflatabilir
Bir cevizi kiriyorsun icini bir su bardaği suyun icine koyup aksama kadar bekletip yatmadan once iciyorsun cevizinide yiyorsun ,egerki sabah ac karna icmek istersen yine aksamdan islayip sabah içiyorsun

Yinede yapmak istersen nasil yapıldığını anlatayim, bir kac yerde aslinda emziren anneler kullanabiliyirdu sanki sen yinede arastir canm, birde bebegin kucukse ilk aylarsa sonralari kullan, cunku vucut odem atacaktir bebeginide zayiflatabilir
Bir cevizi kiriyorsun icini bir su bardaği suyun icine koyup aksama kadar bekletip yatmadan once iciyorsun cevizinide yiyorsun ,egerki sabah ac karna icmek istersen yine aksamdan islayip sabah içiyorsun
Teşekkür ederim canim bebeğim 2 aylık

Tamm eklerim😊 maşallah cok guzel sporda yapabiliyorsunuz, belki bende spora alisirim sizden duydukça
aynen canım 2 ay oldu başladım istanbuldayım pendik belediyesinin spor tesisleri var oraya başladım. çalışıyorum akşam iş çıkışı gidiyorum. küçük çocuğun varsa biraz zor olur

aynen canım 2 ay oldu başladım istanbuldayım pendik belediyesinin spor tesisleri var oraya başladım. çalışıyorum akşam iş çıkışı gidiyorum. küçük çocuğun varsa biraz zor olur
Cok güzel bende inşallah vakit bulmaya calisirim, iki gündür böbregim ağrıyor,yarin ve sonrasi memlekeqte gidecegim kayinvalidem hacdan donecek misfirdi felan yogun olurum, sagligim yerinde olursa yapmaya calisirim,benimkiker küçük, büyüğü 9 bucuk onun küçüğü 6 olacak kucukde 3 yasina yaklasti

Bu carsambe kayinvalidem geliyor hac dan , hediye henuz almadim ne alsam , ic çamaşırı birde adana salvari cok giyer oyle birsey mi alsam , daha once unreye gitti gecelik almistim.sizin oralar da ne alinir ne almalıyım
Selam canım ben kayinvalideme umre hediyesi nevresim takımı almıştım. Kullanacağı birşeyler almak mantıklı

merhaba, herkes aralıklı orucu tavsiye ediyo benim kızkardeşimde yapıyo platese gidiyo baya faydasını gördü bende bugün başladım kahvaltı yapmadım limonlu ılık su ve 2 bardak çay içtim sadece sonra öğle yemeği arada yine bol su meyve akşam yemeği sonra çay çerezde yok bu arada boyum 1,58 kilom 65 sporada gidiyorum. hedefim 60 kg
Selam canım hoşgeldin..ben aralıklı oruçla bir ayda 6 kilo vermiştim. Diyetisyene ilk başladığımda sabah 11 kahvaltı akşam en geç 6 da akşam yemeği. Aç yatiyordum. Gerçekten kilo verdiriyor.

Selam yeni telefon elime alabildim ,kayinvalideye gidiyoruz, hazirlikdi felan bakabildim

X