- 21 Şubat 2013
- 8.643
- 18.440
Harika canm cok güzel ben tarhana firige dayanamıyorumSelam canım iyi gidiyor diyet. Bayramdan sonra full dikkat ettim. Bayramda ki ödem vs attım hepsini.78 im şuan.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Harika canm cok güzel ben tarhana firige dayanamıyorumSelam canım iyi gidiyor diyet. Bayramdan sonra full dikkat ettim. Bayramda ki ödem vs attım hepsini.78 im şuan.
Evet senin zaafın tarhana yersen de dengele inşallahHarika canm cok güzel ben tarhana firige dayanamıyorum
İnşallah az yemeye calistim ama olmadiEvet senin zaafın tarhana yersen de dengele inşallah
Waayyyy süpersin demek ki yanında çok fazla yememissin. Tarhana faydalı sonuçta yoğurtla falan yapılıyorya.Günaydın,dun gece yaraisina kadar tarhana firik yedim sabah tartildim eksilmisim ne garip tartim mi bozuk acaba
A selam ne zan tartilmak istersen i zaman bildir canoSelam canım iyiyim şükür dün annemledeydim baya yedik içtik. Dün fazla kaçırınca tartilmadim aynıyım gibi geliyor inşallah artı çıkmam cano