Altın kizlar zayıflıyor

Komşunun eteklerin kisalttim karsi komsunun kizinin 3 pantolon daralttim, küçük kizima begenmedigim tişört den sort yaptim ilk defa yaptim oldu gerçekten cok da guzel oldu, büyük kizima da iki tane atlet tipi ust vardi sifir kol omuzdan aşağı tül, felan yaptım kizim cok beğendi bende cok begendim , dikisten bu kadar zevk alacagim aklima gelmezdi

Komşunun eteklerin kisalttim karsi komsunun kizinin 3 pantolon daralttim, küçük kizima begenmedigim tişört den sort yaptim ilk defa yaptim oldu gerçekten cok da guzel oldu, büyük kizima da iki tane atlet tipi ust vardi sifir kol omuzdan aşağı tül, felan yaptım kizim cok beğendi bende cok begendim , dikisten bu kadar zevk alacagim aklima gelmezdi
Vay masallah konu komşuya falan acilmissin terzi olmuşsun baya sen kız 😆😆 aynen devam sevdiğin şeyle meşgul olmak gibisi yok

Bugünün cuma olrugunu yeni farkettim
Gecen hafta kilom 67,7
Bugün 67,8
100 gram almisim ufak tefek cerez kacamaklarim oluyor ben biliyorum neden verem3digimi

Günaydın canım benim kilo 78.5 malesef. Regl olacam ödem var galiba çok sıkıldım bu durumdan ya. Bayrama kadar ciddi dikkat edeceğim artık yeter ya

Günaydın canım benim kilo 78.5 malesef. Regl olacam ödem var galiba çok sıkıldım bu durumdan ya. Bayrama kadar ciddi dikkat edeceğim artık yeter ya
Regl dendir canm bugun gun icinde bende de sislik oldu benim de yaklaşıyor, sen dikkat edersin canm , sen de yavas yavaş olsa cok güzel verdin , diyetisyene devam ediyormusun

Tatil girince benim evde is daha cok olur oldu mutfak tan cikamaz oldum her daim cay dir yemektr bitmiyor

Selam canım giremedim kaç gündür temizlik bayrama hazırlık derken yoğunum baya. Diyetisyene ara verdim. Dikkat ediyorum bugün de iyiydim. Bayrama biraz incelmiş girelim ya yemeyelim bişey

Selam canım giremedim kaç gündür temizlik bayrama hazırlık derken yoğunum baya. Diyetisyene ara verdim. Dikkat ediyorum bugün de iyiydim. Bayrama biraz incelmiş girelim ya yemeyelim bişey
Selam hoşgeldin evet herkes yogun ben de de bir rahatlik hic sorma ,esim evde tatil gibi geçiyor temizlik bayram sonrası yapmayi düşünüyorum, merdivenim komsumda baska komsum bugun istedi boyke olunca hic yapasimda gelmiyor, camasirla uğraşıyorum katla yika ser cok çabuk kirli birikiyor, dun aksam bugun sabah komsuma gocmen diktim o da baya zamanimi aldi. Gunluk rutin isler yapiyorum. Dikkat etmeye çalışıyorum bol salata tukettim bugün, regl de oldum inşallah kilodan eksilir

Camasir katılıyorum ilerim biterse namaz kilacam diyorum hay Allah regl oldugum aklima geldi kafamda bi tuhaf oldu gece gece🙈hay Allah

X