- 3 Nisan 2017
- 2.445
- 5.098
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah kabul etsin canım. Benimde yakın olup bitince başlayayım diyorumBugunde niyetliyim aksama menu yazarim,reglmnde yakin oruca bir sure ara veririm
Sagol canm bana da yoldas olurdan cok iyi olurAllah kabul etsin canım. Benimde yakın olup bitince başlayayım diyorum
Afiyet olsun canm gayet yerinde yemissinBugün menüm
Sabah kahvaltı yapmadım.
Öğlen 3 Etimek, köz patlıcan salatası
3 kaşık etli pilav
Akşam 1 tabak kuru fasulye
Biraz turşu
1 bardak ayran
2 dilim ekmek
Afiyet olsun canım ödül günün olsun bişey olmazDun aksam menü
Otlu ayran corbasi koca kase, kucuk dilim pizza,iki dilim ekmek, peynir, zeytin, kabak sote
Kahvaltı tarzi oldu
9 civari alile toplantisi yaptik ,yeni basladik her hafta yapmaya çalışıyoruz, abur cubur cikarmistim
Patlak misir,ceviz ,fistik badem, Tarhana hepsinden götürdüm ,bir dilim de kazan dibi yedim
Sagol canmAfiyet olsun canım ödül günün olsun bişey olmaz
Afiyet olsunSabah 1 yumurta
Peynir
Zeytin
1 yk tahin
2 dilim ekmek
Öğle 3 Etimek
Köz patlıcan salatası
Ara türk kahvesi ve yeşil çay
Akşam 5 köfte biraz patates kızartması 3sogan halkası 3 dilim ekmek yedim.Sabah 1 yumurta
Peynir
Zeytin
1 yk tahin
2 dilim ekmek
Öğle 3 Etimek
Köz patlıcan salatası
Ara türk kahvesi ve yeşil çay
Cok sagol iyiyiz cok şükür,ama coken binalar varmis, Allah'ım yardim etsinİnşallah iyisinizdir sizin için dua ediyorum cok üzgünüm arkadaşım nolur iyi olun.
Çok şükür siz iyisiniz. İnanamadim aşırı korkunç sallanmis. Rabbim yardımcınız olsun.Eve girmedik disardayiz araba da
Amiin amin karda kışta rabbim yardım etsinCok sagol iyiyiz cok şükür,ama coken binalar varmis, Allah'ım yardim etsin