Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Harikasın canm, bende miyetliydim aksam cok acikmisim az 6emeye calistim ama bugun az kalorili seyler yemeyi düşünüyorum, benim baya oruc borcum var, aslinda oruc tutunca daha cok alıyorum dikkat etmeliyim, gece yemedim sadece su ictim,Selam canım giremedim kusura bakma çok yogundum.
Dün 7 bin adım attım.diyetime uydum. Suyu belki az içmiş olabilirim.
Bugün de iyiydim sadece gündüz gezmede 3 küçük pişi yedim. Kek falan ağzıma sürmedim tuttum kendimi. Suyumu 3 litreye tamamlıyorum.
Yürüyüş de harikaSelam canım giremedim kusura bakma çok yogundum.
Dün 7 bin adım attım.diyetime uydum. Suyu belki az içmiş olabilirim.
Bugün de iyiydim sadece gündüz gezmede 3 küçük pişi yedim. Kek falan ağzıma sürmedim tuttum kendimi. Suyumu 3 litreye tamamlıyorum.
Bende hayranıyım eskiden cok izlerdim bugunlerde bakamıyorum,cok hakliDr. Now Zaradan hayranıyım. Ağır yaşamları çok izlerim. Her söylediğinde aşırı haklı.
Eki Görüntüle 3038806
Her cuma sabah ac karna tartiliyoruz, grekirse fotolu bildirim yapiyoruz
Gunluk menu yazmak serbest isteyen yazabilir,
Hepimize bol başarılar,bol bol eksilmeler
OCAK baslangic tarihi Baslangic kilo hedef boy yas 6 OCAK 13 OCAK B Beybipattis 3.24.2022 88,7 69 1,70 31 76,9 tomrs 3.24.2022 73,3 55 1,58 38 67,8
Benimde oruç borcum çok aslında oruç tutsam bende iyi olacak ya. Sahurda yumurta falan yesen tok tutar hem diyete uygun olur. Ama önemli olan iftar işte. Az yemek lazım.Harikasın canm, bende miyetliydim aksam cok acikmisim az 6emeye calistim ama bugun az kalorili seyler yemeyi düşünüyorum, benim baya oruc borcum var, aslinda oruc tutunca daha cok alıyorum dikkat etmeliyim, gece yemedim sadece su ictim,
Diyetin ilk gunu güzel gecirmissin tebrikler canm
Sagol canm Allah razı olsun,ben bir cocugumun kini tutabildim bir kac yil once bir ay , her cocukta 60 gun var iki yil tutmadım ayriyetan diger senelerden de var 7 şer, simdilik basladim bakim inşallah tutarim baslayinca gerisi geliyor sankiBenimde oruç borcum çok aslında oruç tutsam bende iyi olacak ya. Sahurda yumurta falan yesen tok tutar hem diyete uygun olur. Ama önemli olan iftar işte. Az yemek lazım.
Bu arada Allah kabul etsin canım
Son halimiz
20223 katilim boy bas.kilo yas hedef OCAK 6 ocak 13 ocak 20 ocak 27 ocak B Beybipattis 24 mart 2022 1,70 88,7 31 69 76,9 76,5 76,4 77,1 tomrs 24 Mart 2022 1,58 73,3 38 55 67,8 67,5 68,8 68,8