- 3 Nisan 2017
- 2.445
- 5.098
Ramazana kadar tutabildigin kadar tutarsın inşallah. Benim de var baya. İnşallah başlayacağım bendeSagol canm Allah razı olsun,ben bir cocugumun kini tutabildim bir kac yil once bir ay , her cocukta 60 gun var iki yil tutmadım ayriyetan diger senelerden de var 7 şer, simdilik basladim bakim inşallah tutarim baslayinca gerisi geliyor sanki
Sahura kalkmıyorum su icip yatıyorum
İftar da cok zor oluyor kendimi tutmak
İnşallah devam ederim gec kaldim ama aralik gibi ezan erken okunuyordu o zamanlar iyiydi,simdi koca isten geliyor 5 buçukta 6 ya kadar beni bekliyorlar ,yemeginizi yiyin diyorum yemiyorlardaRamazana kadar tutabildigin kadar tutarsın inşallah. Benim de var baya. İnşallah başlayacağım bende
Teşekkürler canım, isteristemez yeniliyor dikkat etmeye çalışırsın,Maşallah güzel yürüyüş yapmışsın. Bugün eşimin doğum günü. küçük bir kutlama yapacağız. İnşallah akşam az yerim
Ben ekmeksiz yiyorum ya bizde yağda kizarani seviyoruz.yanina da bol salata oh misBizde de bugun balik var yagda kızartıyoruz mecburen, ben bilmem de esim bu baligin sadece yagda kizartmasi oluyor dedi , yesem bir türlü yem3sem bir türlü
Beraber yemek istiyorlar ne güzel ya olsun beklesinlerİnşallah devam ederim gec kaldim ama aralik gibi ezan erken okunuyordu o zamanlar iyiydi,simdi koca isten geliyor 5 buçukta 6 ya kadar beni bekliyorlar ,yemeginizi yiyin diyorum yemiyorlarda
Bende 3kmeksiz yiyorum ama yagda olunca kalorisi artıyor diye düşünüyorumBen ekmeksiz yiyorum ya bizde yağda kizarani seviyoruz.yanina da bol salata oh mis
Ben onlara kıyamıyorum onlar banaBeraber yemek istiyorlar ne güzel ya olsun beklesinler
Ekmek yemezsen bişey olmaz inşallah canım afiyet olsunBende 3kmeksiz yiyorum ama yagda olunca kalorisi artıyor diye düşünüyorum
Sagol canm yedim ama yesil sogani yedim ekmekleEkmek yemezsen bişey olmaz inşallah canım afiyet olsun
Harikasın canm tebriklerBugün 76.5 çok şükür
Cok iyiyiz
20223 katilim boy bas.kilo yas hedef OCAK 6 ocak 13 ocak 20 ocak 27 ocak B Beybipattis 24 mart 2022 1,70 88,7 31 69 76,9 76,5 76,4 77,1 tomrs 24 Mart 2022 1,58 73,3 38 55 67,8 67,5 68,8 68,8 Şubat 2023 3 Şubat B Beybipattis 76,5 tomrs 68,3