Altın kizlar zayıflıyor

Aksam ezanıyla yemegim
Etli sebzeli pirinc pilavı bir tabak, bol salata,turp, iki turşu
Cayin yanina
4 adet hurma kurusu,yarim Maraş coregi

Selam canım giremedim kusura bakma çok yogundum.
Dün 7 bin adım attım.diyetime uydum. Suyu belki az içmiş olabilirim.

Bugün de iyiydim sadece gündüz gezmede 3 küçük pişi yedim. Kek falan ağzıma sürmedim tuttum kendimi. Suyumu 3 litreye tamamlıyorum.

Harikasın canm, bende miyetliydim aksam cok acikmisim az 6emeye calistim ama bugun az kalorili seyler yemeyi düşünüyorum, benim baya oruc borcum var, aslinda oruc tutunca daha cok alıyorum dikkat etmeliyim, gece yemedim sadece su ictim,
Diyetin ilk gununu güzel gecirmissin tebrikler canm

Yürüyüş de harika

Benimde oruç borcum çok aslında oruç tutsam bende iyi olacak ya. Sahurda yumurta falan yesen tok tutar hem diyete uygun olur. Ama önemli olan iftar işte. Az yemek lazım.
Bu arada Allah kabul etsin canım

Benimde oruç borcum çok aslında oruç tutsam bende iyi olacak ya. Sahurda yumurta falan yesen tok tutar hem diyete uygun olur. Ama önemli olan iftar işte. Az yemek lazım.
Bu arada Allah kabul etsin canım
Sagol canm Allah razı olsun,ben bir cocugumun kini tutabildim bir kac yil once bir ay , her cocukta 60 gun var iki yil tutmadım ayriyetan diger senelerden de var 7 şer, simdilik basladim bakim inşallah tutarim baslayinca gerisi geliyor sanki
Sahura kalkmıyorum su icip yatıyorum
İftar da cok zor oluyor kendimi tutmak

Bugun aksam yemegim
Bir tabak kabak sote,bir kase yoğurt ,
Yeşillik,
Bir ceviz, iki badem, küçük miktar tarhana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…