Altın kizlar zayıflıyor

Hayırlı günler kizlar. Kusura bakmayın. Ayın 9 unda geleceğin dedim ama bir türlü düzene girip, motive olamadım. Demek ki zamanı değil. Kusura bakmayın. Kendim hazir olunca, tekrardan baslayacagim

Hayırlı geceler ❤️
Bugün sabah
Çeyrek yufka ekmekle sandviç yedim
1 tk bal
1tk tereyağ

Öğle 2 dilim tb ile tost
7 zeytin

Ara rooibos çayı

Akşam 2 dilim tb
6 kaşık kadar menemen
5 zeytin

Bugün migrenin tuttu. Pratik seylerle günü bitirdim malesef.
Az önce yeşil çay içtim.

Hayırlı günler kizlar. Kusura bakmayın. Ayın 9 unda geleceğin dedim ama bir türlü düzene girip, motive olamadım. Demek ki zamanı değil. Kusura bakmayın. Kendim hazir olunca, tekrardan baslayacagim
Hayırlı günler canim, bekleriz her xaman hic önemi değil 😍

Hayırlı geceler ❤️
Bugün sabah
Çeyrek yufka ekmekle sandviç yedim
1 tk bal
1tk tereyağ

Öğle 2 dilim tb ile tost
7 zeytin

Ara rooibos çayı

Akşam 2 dilim tb
6 kaşık kadar menemen
5 zeytin

Bugün migrenin tuttu. Pratik seylerle günü bitirdim malesef.
Az önce yeşil çay içtim.
Afiyet olsun canm,cok gecmis olsun

Bugun misafirkiktaydim ogleden sonra,aksam yemekli misafirim geldi catkapi, uarina misafir alacagim ogleden sonra, inşallah yetisturebikur8m,
Bugunden kipris tatlisini yaptim,ve sogara boregini sardim
Yarin da cig köfte ve salata yapacagim abartmayacagim menüyü,daha fazlada yetisturemwzdim bu yoğunlukta 🙈

Bugun misafirkiktaydim ogleden sonra,aksam yemekli misafirim geldi catkapi, uarina misafir alacagim ogleden sonra, inşallah yetisturebikur8m,
Bugunden kipris tatlisini yaptim,ve sogara boregini sardim
Yarin da cig köfte ve salata yapacagim abartmayacagim menüyü,daha fazlada yetisturemwzdim bu yoğunlukta 🙈
Kız maşallah gelenin gidenin hiç eksik olmuyor 🤣 hazırlıkların da gayet güzel olmuş. Kolay gelsin şimdiden.
Bir de müsait olunca şu meşhur çiğ köftenin tarifini bana bir yaz da ben de yapayım

Kız maşallah gelenin gidenin hiç eksik olmuyor 🤣 hazırlıkların da gayet güzel olmuş. Kolay gelsin şimdiden.
Bir de müsait olunca şu meşhur çiğ köftenin tarifini bana bir yaz da ben de yapayım
Evet doluyum malesef, kesinlikle ogretim sana seviyorsan😍

Gec vakit atistirmaliklarim oldu bende sabah kıyafetleri inceltip giydim 🙈

Gecen hafta cuma 67,8
Bugun 67,5

Eklentiler

• IMG_20230113_083656338.jpg
    IMG_20230113_083656338.jpg
    63 KB · Görüntüleme: 23
Günaydın canım çok güzel eksilme var
76.5 benim de. Aslında baya dikkat etmiştim daha fazla eksilme bekliyordum ama yine de iyi.adet dönemindeyim odemlerim de gidecektir

X