Altın kizlar zayıflıyor

Eklemek istediginiz olursa bilgilendirin arkadaslar

Günaydın kızlar.
Bugün baya yorgun uyandım. 3 bardak su içtim.1 kupa kiraz saplı bitki çayımi içiyorum.
Kahvaltıya geçeceğim.

Bugunku Menüm
Bugun sabah öğlene kadar yemwmdim genwli uyukuda gecti
Ogle sonrası sade kahve,yarim portakal
İkindi, biraz cerez , bir tabak haşlanmış brokoli
Aksam 6 de
İki dilim börek ıspanaklı

İyi geceler kızlar
Bugün sabah çeyrek ekmek tost
7 zeytin
Çay

Ara yeşil çay 5 minik gevrek

Akşam 1 kase domates çorbası
6 kaşık mantı

Yatmadan önce tekrar yeşilçay içeceğim. 6000 adım attım.

Benim diyet iyi gidiyor gibi sbahtir yemedim ama komsumla kahve yanina cerez yedim aksama da kuru fasulye var

Benim diyet iyi gidiyor gibi sbahtir yemedim ama komsumla kahve yanina cerez yedim aksama da kuru fasulye var
Afiyet olsun canım. Benim modum düşük şu sıralar. Pek kendimi, kafamı toparlayamadim. Diyette idare eder gidiyor. Arada kaçamaklar yapıyorum can sıkıntısına

Afiyet olsun canım. Benim modum düşük şu sıralar. Pek kendimi, kafamı toparlayamadim. Diyette idare eder gidiyor. Arada kaçamaklar yapıyorum can sıkıntısına
Sagol canm ,daha iyi olursun inşallah,kendini toparlayip tam basla İnşallah, benim mod biraz yujsek oda yürüyüş yapiyorum eksilir mi acaba derdindeyim dikkat etmeye çalışıyorum,
Aksam yemegimi yemis oldum, aksam sofraya oturup yersem gider emekler, dikkat etmeye calisacagim, aralikli oruc düşünüyorum,

Canim sıkıldığında malesef bende yiyorum nasil biseyse duygusal aclik oluyor bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…