Evet malesef bende öyle çocuklara atıştırmalık falan hazırlıyorum illa oluyor kaçamak. Hemen ortami terketmek gerekiyor. İrade zorBugun aksama misafirim gelmezsse, annemler gelecek gibi, diyetime devam etmis olurum, inlarda gelirse diyet felan kalmıyor cikardigim ikramlardan yiyorum malesef
Merhaba canm, tabiki istedigin zaman yelebilirsin ,diyet yapmak zor olacaktir senin icin bu surecte, sana iyi tatiller dikkat et kendine 9varalikta bekliyoruzGünaydın kızlar. Burada ara tatili başladı. Cocuklar ve eşim evde. Üstelik çok yakın arkadaşımın kızı evleniyor. Onun evinin inşaatı bitiyor. Bizde temizleyip, yerleştiriyoruz. İnternet her yerde çekmiyor. Bende çok dikkat edemiyorum yediklerime. İyice duzenim bozuldu. Bana 9 Aralık a kadar zaman verebilir misiniz? 9 aralıkta tekrardan gelip katılayım. Şu süreçte maalesef menüleri yazıp, devam edemiyorum
Tabi ki canım. Öyle telaşlı günlerde dikkat etmek çok zorlaşıyor. İstediğin zaman gelirsin. Kolay gelsinGünaydın kızlar. Burada ara tatili başladı. Cocuklar ve eşim evde. Üstelik çok yakın arkadaşımın kızı evleniyor. Onun evinin inşaatı bitiyor. Bizde temizleyip, yerleştiriyoruz. İnternet her yerde çekmiyor. Bende çok dikkat edemiyorum yediklerime. İyice duzenim bozuldu. Bana 9 Aralık a kadar zaman verebilir misiniz? 9 aralıkta tekrardan gelip katılayım. Şu süreçte maalesef menüleri yazıp, devam edemiyorum
Waaaaw maşallah canim harikasın valla aynen devam.Bugun de yaptim sporumu 20 bin adim sabahta cikmistim bir ara aksamda ciktim
Sagol canm bugun öyle oldu, bide tartiya yansisa iyi olacakWaaaaw maşallah canim harikasın valla aynen devam.
Sagol canm, umarim öyledir,yilmicam devam edecegim inadinaEksilmemisim diye üzülme. Bir kaç gün sonra eksilere düşersin iyi yürüyorsun. Belki de yağ dan verip kas yapmissindir. Çünkü sen iyi dikkat ettin
B Beybipattis sen ve ben variz bildirim yapan canmEki Görüntüle 3038806
Her cuma sabah ac karna tartiliyoruz, grekirse fotolu bildirim yapiyoruz
Gunluk menu yazmak serbest isteyen yazabilir, Birbirimizin yediklerini kibarca yorumlayabiliriz
Gerekirse birbirimizi motive etmek destek olmak
Hepimize bol başarılar,bol bol eksilmeler
Aynen canım biz bize yeteriz devamB Beybipattis sen ve ben variz bildirim yapan canm