Teşekkürler canmAlmanya da yasıyorum. Aslen Sivas liyim. Soğuğa alışığım tabi ama şimdi Sivas ile buranın arasında 20 derece var nerdeyse
Sağlam olması önemli. Yoksa geri alıyoruz zaten
Maasallahdarısı bize
Insallah
Afiyet olsun canm bende bugun tuttum tuttum ikindi ve aksam kacirdim bugune ozel yemek istwdim pazar günü olunca bendw bir gevseklik oluyor,yarin daha iyi olacak inşallah,yarin diyete gecelim tam gaz devamİyi geceler kızlar sabah
2 dilim tb ekmek
5 dilim sucuk
1 kk peynir
3 zeytin
1 tk kaymak
1tk bal
Öğle 3 bisküvi
Nescafe
Akşam
2 kase arabaşı çorbası
2 küçük börek
5 etli yaprak sarması
1 çatal revani
1 çatal pasta
Davetteydim az yemeye çalıştım.yarin yeni bir gün yeni bir hafta.. motive başlayalım kızlar
Davette olunca sıkıntı oluyor. Cuma günü de ben arkadaşları davet edecegim. Insallah dikkat edebilirim.İyi geceler kızlar sabah
2 dilim tb ekmek
5 dilim sucuk
1 kk peynir
3 zeytin
1 tk kaymak
1tk bal
Öğle 3 bisküvi
Nescafe
Akşam
2 kase arabaşı çorbası
2 küçük börek
5 etli yaprak sarması
1 çatal revani
1 çatal pasta
Davetteydim az yemeye çalıştım.yarin yeni bir gün yeni bir hafta.. motive başlayalım kızlar
Dün ben de akşam atıştırdım. Ara ara oluyor. Hepimizde aynı gün olmuşAfiyet olsun canm bende bugun tuttum tuttum ikindi ve aksam kacirdim bugune ozel yemek istwdim pazar günü olunca bendw bir gevseklik oluyor,yarin daha iyi olacak inşallah,yarin diyete gecelim tam gaz devam
Aynen arada kaçamak olsa da önemli olan aman nasılsa kaçırdım salayım dememek yoksa ipin ucu kaçıyor. Bir kereden birşey olmaz hemen diyete kaldığımız yerden devam. Bugün güzel başladım inşallah bu hafta hiç kacamaksiz devamDavette olunca sıkıntı oluyor. Cuma günü de ben arkadaşları davet edecegim. Insallah dikkat edebilirim.
Dün ben de akşam atıştırdım. Ara ara oluyor. Hepimizde aynı gün olmuşneyse artık, bugün yola devam
Günaydın canımGünaydın beybiler
MerhabaMERHABA :)
Kolay gelsin canım spor sayılır temizlik çok kalori yaktiriyorBugun yürüyüşe cikmadim oerdelwr camlar temiLikle ugrastim uğraşıyorum da
Afiyet olsun canım menü harikaBugunku Menüm
Sabah 8 debir parça yagli bazlama
Oglen bir de
İki dilim ekmek, yeşil zeytin, cemen, 3yk çökelek kavurma, cevizli kereviz
Ara , 6 cig fistik,5 kestane,6 badem ,bir incir
Aksam ,6 buçuk
Bir tabak et kavurma,2y pirinc pilavı küçük kase nohut,
Cok geçmiş olsun rabbim şifa versin, afiyet olsunBenim de çocuklar yine hastalandı. Dün hep hastanede geçti.serumlar, iğneler
Yediklerime pek dikkat edemedim. Bebeğim durmayinca atıştırma tarzda geçti hep. Bugün kahvaltı da telafi etmeye çalıştım.
2 yumurta
Yarım avokado
Bir dilim peynir
1 dilim tb ekmek
Çay
Akşam da inşallah dikkat edeceğim
Amin canım sağolasınCok geçmiş olsun rabbim şifa versin, afiyet olsun