Altın kizlar zayıflıyor

İyi geceler kızlar sabah
2 dilim tb ekmek
5 dilim sucuk
1 kk peynir
3 zeytin
1 tk kaymak
1tk bal

Öğle 3 bisküvi
Nescafe

Akşam

2 kase arabaşı çorbası
2 küçük börek
5 etli yaprak sarması
1 çatal revani
1 çatal pasta

Davetteydim az yemeye çalıştım.yarin yeni bir gün yeni bir hafta.. motive başlayalım kızlar

Afiyet olsun canm bende bugun tuttum tuttum ikindi ve aksam kacirdim bugune ozel yemek istwdim pazar günü olunca bendw bir gevseklik oluyor,yarin daha iyi olacak inşallah,yarin diyete gecelim tam gaz devam

Davette olunca sıkıntı oluyor. Cuma günü de ben arkadaşları davet edecegim. Insallah dikkat edebilirim.
Afiyet olsun canm bende bugun tuttum tuttum ikindi ve aksam kacirdim bugune ozel yemek istwdim pazar günü olunca bendw bir gevseklik oluyor,yarin daha iyi olacak inşallah,yarin diyete gecelim tam gaz devam
Dün ben de akşam atıştırdım. Ara ara oluyor. Hepimizde aynı gün olmuş neyse artık, bugün yola devam

Aynen arada kaçamak olsa da önemli olan aman nasılsa kaçırdım salayım dememek yoksa ipin ucu kaçıyor. Bir kereden birşey olmaz hemen diyete kaldığımız yerden devam. Bugün güzel başladım inşallah bu hafta hiç kacamaksiz devam

Bugunku Menüm
Sabah 8 debir parça yagli bazlama
Oglen bir de
İki dilim ekmek, yeşil zeytin, cemen, 3yk çökelek kavurma, cevizli kereviz

Ara , 6 cig fistik,5 kestane,6 badem ,bir incir

Aksam ,6 buçuk
Bir tabak et kavurma,2y pirinc pilavı küçük kase nohut,

Afiyet olsun canım menü harika

Benim de çocuklar yine hastalandı. Dün hep hastanede geçti.serumlar, iğneler
Yediklerime pek dikkat edemedim. Bebeğim durmayinca atıştırma tarzda geçti hep. Bugün kahvaltı da telafi etmeye çalıştım.
2 yumurta
Yarım avokado
Bir dilim peynir
1 dilim tb ekmek
Çay

Akşam da inşallah dikkat edeceğim

Cok geçmiş olsun rabbim şifa versin, afiyet olsun

Bugunku Menüm
Sabak 9 gibi
Pizza dilim kadar katmer
Ogle sonu cig cerez karisik kucuk kase, iki incir ,iki tarhana sıkım

İkindi tarhana çorbası bir kase,

Aksam, bir kase paca, iki yemek kaşığı bulgur pilavı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…