- 3 Nisan 2017
- 2.445
- 5.098
Afiyet olsun canmBugün ki menümun devamı
Öğle Nescafe
Akşam 1 kase yoğurt çorbası
1 tabak patates yemeği
2dilim ekmek
2 kaşık pilav
2 kaşık tavuk sote
Bol salata
2 küçük çikolata
Çok geçmiş olsun canım aynen bende öyleyim.malesef çocuklara kosturmaktan ne yiyip ne içtiğimi bilemiyorum. Sanırım hiç veremedimIyi aksamlar. Maalesef kaç gündür buraya uğrayamıyorum. Oğlum hasta, ateş felan. Onunla uğraşıyorum. Yarın kilo bildirimi yaparım. Pek dikkat de edemedim maalesef bu süreçte. Insallah birkac güne iyilesir de, vakit bulurum gelmeye
İyi akdamlar canm cok gecmis olsun rabbim sifa versin onceligimiz saglik oglun iyi olur inşallahIyi aksamlar. Maalesef kaç gündür buraya uğrayamıyorum. Oğlum hasta, ateş felan. Onunla uğraşıyorum. Yarın kilo bildirimi yaparım. Pek dikkat de edemedim maalesef bu süreçte. Insallah birkac güne iyilesir de, vakit bulurum gelmeye
Kuzucuklar iyi olsunda inşallah veririz yine kilolariÇok geçmiş olsun canım aynen bende öyleyim.malesef çocuklara kosturmaktan ne yiyip ne içtiğimi bilemiyorum. Sanırım hiç veremedim
Aynen alması çok kolay vermesi zor ya. Ama gayret edip vereceğiz canım. Olsun düşe kalka devamMaalesef bende de artış var. 74.1 çıktım.bu hafta düzene girerim insallah. Kilo vermesi ne kadar zor ama alması çok kolay
Olsun canm veririz dikkat ederiz ,bende artiyim yarinda daha dikkatli olacagimMalesef artı çıktım. Böyle tahmin ediyordum zaten
Veririz canim yeterki isteyelim ,savasacagizMaalesef bende de artış var. 74.1 çıktım.bu hafta düzene girerim insallah. Kilo vermesi ne kadar zor ama alması çok kolay