- 23 Eylül 2012
- 17.207
- 29.067
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #1.801
Bu arada şu pintileri izliyorum, ilk bölümdeki japon kadın favorimmm idolum olacak gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yazarken bana da ayıp geliyor canım ama ben de çok araştırdım evet en güzel yöntemler bunlarBel altına yastık, ilk 5-10 dk kadar ayaklar havaya Dikili durmak, sonra kalkmadan uyumak ayyy kusura bakmayın ne olur , ayıp oldu azıcık ama o kadar araştırdım ki, doğru yöntemler bunlar
ya öğle yemeğinde izledim soğuttu beni hayattan o japon çöp yemeklerini gelenlere ikram etmek nedir 17 dolar için ocağı kullanmamak nedir arkadaş hele o şortu bi dikişle bari düzelt dosya kıskacıyla tutturarak giymek nedir sinirlerim bozulduBu arada şu pintileri izliyorum, ilk bölümdeki japon kadın favorimmm idolum olacak gibi
Hahahaaaa aynen, kafayı yemiş, finansciymis ama vardır bi bildiği..hele kullandığı kağıtları saklaması...iyykkk..barı temiz olanlardan al sakla her WC ye gidişinde.yazarken bana da ayıp geliyor canım ama ben de çok araştırdım evet en güzel yöntemler bunlar
ya öğle yemeğinde izledim soğuttu beni hayattan o japon çöp yemeklerini gelenlere ikram etmek nedir 17 dolar için ocağı kullanmamak nedir arkadaş hele o şortu bi dikişle bari düzelt dosya kıskacıyla tutturarak giymek nedir sinirlerim bozuldu
yazarken bana da ayıp geliyor canım ama ben de çok araştırdım evet en güzel yöntemler bunlar
ya öğle yemeğinde izledim soğuttu beni hayattan o japon çöp yemeklerini gelenlere ikram etmek nedir 17 dolar için ocağı kullanmamak nedir arkadaş hele o şortu bi dikişle bari düzelt dosya kıskacıyla tutturarak giymek nedir sinirlerim bozuldu
Su da mı yok? Gir soğuk suyun altına, ohh missselektrikler kesildi. çamaşır mak. yarım kaldı, banyo yapacaktım kaldı, sıcaktan eriyorum.. imdaat
su var da banyo çok karanlık bide soğuk suyla temiz olduğumu hissetmiyorum ben illa sıcak olacak:)Su da mı yok? Gir soğuk suyun altına, ohh misss
japona göre temiz olmaya da gerek yok en son 3 yıl önce çamaşırhanede yıkamış çamaşırları şimdi duşta yıkanırken altına koyuyor kıyafetleri tek suyla hem kendini hem de kıyafetleri yıkıyorsu var da banyo çok karanlık bide soğuk suyla temiz olduğumu hissetmiyorum ben illa sıcak olacak:)
Görmem mi, berbatti..var ama böyle insanlar tamam canım seni takipteyim benjapona göre temiz olmaya da gerek yok en son 3 yıl önce çamaşırhanede yıkamış çamaşırları şimdi duşta yıkanırken altına koyuyor kıyafetleri tek suyla hem kendini hem de kıyafetleri yıkıyor
no_name_ ben de finansçı sayılırm sen beni dinle onu dinleme
Şimdi serinlemek için soğuk suya gir bi ferahla, sıcak su gelince yikanirsin telefonun ışığını kullan canimsu var da banyo çok karanlık bide soğuk suyla temiz olduğumu hissetmiyorum ben illa sıcak olacak:)
oh may gad:)) TLC kanalında izliyordum ben bunları. bir çift de aynı tıraş bıçağını kullanıyordu. sonra bir aile küvete su doldurup aynı suya sırayla girip "yıkanıyorlardı". ben de mi öyle yapsam ya dur bakayım yarım kalan makinamı boşaltayım da elimde bir çiteleyim, aynı suyla suyla da çimeyim:))japona göre temiz olmaya da gerek yok en son 3 yıl önce çamaşırhanede yıkamış çamaşırları şimdi duşta yıkanırken altına koyuyor kıyafetleri tek suyla hem kendini hem de kıyafetleri yıkıyor
no_name_ ben de finansçı sayılırm sen beni dinle onu dinleme
olmazsa öyle yapayımŞimdi serinlemek için soğuk suya gir bi ferahla, sıcak su gelince yikanirsin telefonun ışığını kullan canim
Sonra suyu bırak eşin de gelince yıkanır oh mis ben kızımın küvetinde kalan suyu balkona döküyorum da eşim gülüyor bana 100 tl de su faturası gelmiş zaten bence biz de uygulamalıyız bunlarıoh may gad:)) TLC kanalında izliyordum ben bunları. bir çift de aynı tıraş bıçağını kullanıyordu. sonra bir aile küvete su doldurup aynı suya sırayla girip "yıkanıyorlardı". ben de mi öyle yapsam ya dur bakayım yarım kalan makinamı boşaltayım da elimde bir çiteleyim, aynı suyla suyla da çimeyim:))
ahaha aynen :)))Sonra suyu bırak eşin de gelince yıkanır oh mis ben kızımın küvetinde kalan suyu balkona döküyorum da eşim gülüyor bana 100 tl de su faturası gelmiş zaten bence biz de uygulamalıyız bunları
mantıklı olur canım her gün önerilmiyor. 2 gün arayla öneriliyor. ben hamile kaldığım ay eşime bugün değerlendirme günü diye söylüyordum 2 günde 1
ben duş almadan sabaha kadar yatıyordum öyle canım geri çıkmasınlar diye ay böyle diyince sabaha kadar uyuyabildiğim günler geldi aklıma
Diyet canavarının önerisi çok iyi canım onu dene ozaman :))gerı cıkıyo yınede benm ya
Kesin uygulamalıyiz..balkona dökmeden önce sen de yıkanmalısin o su ile ama , çok musrifsin..olmas ki böyleSonra suyu bırak eşin de gelince yıkanır oh mis ben kızımın küvetinde kalan suyu balkona döküyorum da eşim gülüyor bana 100 tl de su faturası gelmiş zaten bence biz de uygulamalıyız bunları
İçeri 100 milyon giriyor, sadece 1 tanesi lazım bize, bırak çıkan tembeller çıksıngerı cıkıyo yınede benm ya
Bu kadın takas pazarına gidiyor, Türkiye'de yok sanırım takas pazarları değil mi,?Sonra suyu bırak eşin de gelince yıkanır oh mis ben kızımın küvetinde kalan suyu balkona döküyorum da eşim gülüyor bana 100 tl de su faturası gelmiş zaten bence biz de uygulamalıyız bunları