- 20 Temmuz 2015
- 1.815
- 5.077
- 29
-
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #1.661
O uyuyunca zamanım oluyor sadece .. onu da yemek temizlik için kullanıyorumBen oğlum küçükken daha çok okuyordum
Sonra bi soğukluk girdi istesemde okuyamadım.
Şimdilerde yeni başladım sayılır tekrar
Ben 10 senedir gitmedim.Şimdi internetten baktım Hereke sahile .. çok güzelmiş b n sana eşlik edebilirim
Haklısın canımO uyuyunca zamanım oluyor sadece .. onu da yemek temizlik için kullanıyorum
Oh mis benimde kekimle böreğim var termosa çayda koyum bariBen 10 senedir gitmedim.
Yeni evliyken kuzenler le gitmiştik eşli.
Sonra Kuran kursundan pikniğe gittik gene 10 sene önce.
Hep gidesim vardı bakalım nasıl yapmışlar yenisini.
2 vesait gidiliyor o yüzden gitmemişimdir
Gel buyur ne güzel olurdu
Karpuzum da var
Yakın olsak çok isterdimOh mis benimde kekimle böreğim var termosa çayda koyum bari
Yakın olsak çok isterdim
K ka dan tanışıp görüştüğüm biri var.
Böyle şeylere uzak değilim.
tobosolu_dulcinea ile de görüşürüz birgün nasip kısmet
Terelelli de çok uzak değil bana
Birazdan eşimle alışverişe çıkacağız. Dolap boş. Sebze meyve, içecekler, zeytin, peynir alınacak. Bimden zeytin alırdım ama son iki kere aldıklarım acı çıkıyor. Önerdiğinizzeytin var mi kizlar ??
Sudocrem kullanan arkadaşlar nerden alıyorsunuz
Eczaneden almıştım ilk. Bayağı bi fiyat farkı var. 60 ı 125 lik fiyatına aldık o derece yani
Memnun kaldım tekrar alıcam
İnternetteki sitelerde çok daha uygun eczaneler pahalı satıyorcanım bende eczaneden alıyorum
aynen fiyatı biraz pahalı
ama çok etkili ben memnunum
N11 gittigidiyor biliyorum da diğerlerini yeni duydumCanım ben oğlumun herşeyini netten alıyorum. Resmen yarı fiyatı. Gittigidiyor, n11 falan. Mamasını bebekmamacim.com veya happy.com.tr. indirim yakalarsam turuncukasa gibi sitelerden alıyorum.
N11 gittigidiyor biliyorum da diğerlerini yeni duydum
Söylediğin iyi oldu canım
Ben bu işlerde yeni olduğum için hep kazıklanıyorum :)
İyi akşamlar kızlar...
Anne babamı ziyarete gittik bir pazar da böyle daha geçti çok da iyi oldu iyiki varlar Allah başımızdan eksik etmesin onları....
Biraz önce döndük eve çamaşırlarım vardı topladım katladım ütümü yaptım.
Birazdan kahvelerimizi de yaparım..
Siz neler yapıyorsunuz?
Tam bebe uyudu ohh dedim çamaşırlarım vardı cümlesi beni benden aldıİyi akşamlar kızlar...
Anne babamı ziyarete gittik bir pazar da böyle daha geçti çok da iyi oldu iyiki varlar Allah başımızdan eksik etmesin onları....
Biraz önce döndük eve çamaşırlarım vardı topladım katladım ütümü yaptım.
Birazdan kahvelerimizi de yaparım..
Siz neler yapıyorsunuz?
Ani sürprizler olabiliyor bazen başka zaman artık sinema bak cnm hem paranız da cebinizde kaldıBiz de akşam 21.30 seansına sinemaya gidecektik. Hazır annemdeyken, oğlumu bırakıp başbaşa birşey yapalım dedik. Sonra kuzenim arayıp eşimi çağırdı. Bahçede semaver yakıp okey oynamaya dalmışlar.
Sonuç; sinema yattı, ben de oğlumu uyutmakla meşgulüm
Ani sürprizler olabiliyor bazen başka zaman artık sinema bak cnm hem paranız da cebinizde kaldı