- 5 Ekim 2016
- 3.030
- 8.392
- 37
-
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #1.681
Kızlar benimde 2 tane 14 ayar kolyem var. İkiside hediye gelmisti bana.
Fakat alerji yaptığı icin takmayı birakmıştım.
Bu kadar konuşulunca çıkarıp takayım tekrar dedim.
Sadece birini bulabildim. Diğeri kayip
kızlar emzirmek hem çok güzel hem de çok zor oğlum 2 yaşına geldi durmadan bluzumu açıyor sürekli emmek istiyor insanın bazen sabrı tükeniyor ama ne olursa olsun gittiği yere kadar emzirmek lazım en kötü ihtimalle 4 yaşına kadar emzirmeyi düşünüyorum ben de
Kızlar birşey sormak ıstıyorum.
İslama göre miras nasıl pay edilir. Bir erkek bir kız iki kardeşiz, annem de sağ(çok şükür).
Hak geçsin istemiyorum, işin içinden çıkamazsam babamdan hak almaktan vazgeçeceğim...
geldim geldim uzaktan bakıyorum ama her dediğinizi de yapıyorum akkıllı öğrenciyim:) önceden a101 bim gibi marketlerde mutfak eşyalarını görünce almadan geçmezdim artık almıyorum benim için zor oldu ama sonra kumbaraya başladım elime geçen bozuklukları atıyorum içine birşey alırken artık istek mi ihtiyaç mı diye soruyorum kendime bunları yapmazkende birikim yapıyordum ailem bilir kirli çıkıyımdır çalışmasam bile biryerde azda olsa param olur hayat bu nerden ne geleceği belli olmuyor kötü gün paralarım onlar benim burda ki hedefim sizin gibi ALTIN biriktirmek hiç altın almadım başlıycam sizin sayenizde
Ne kadar doğru söylemişsin .ama alışa gelmiş kötü gün parası diyeHoşgeldiniz
Kötü gün parası değil de iyi gün parası biriktirin
Neye niyet ederseniz o olur , köt güne davetiye çıkarmayın
Cnm nasıl alınıyor peki heyet raporu tanıdık vs mi şartHeyet cnm tek doktor 10 günden fazla veremıyo
Kızlar geçen haftasonundan beri pek bakamadım
Sanırım 70 li sayfalarda kalmıştım
Şimdi 120 li sayfayala göz attım
sempatik_kiz borcun kapanmasına sevindim
İnşaAlla darısı benim ve borcu olan herkesin başına ..
tobosolu_dulcinea buzmavileylak
Benimki bu
Eki Görüntüle 2027773
İnşaAllah siz de gönlünüzdekine sahip olursunuz
@elecda @elecda burda gördüğüme sevindim
@Kostebekpasta ilk maaşla kendine kalıcı birşeyler almak ne kadar güzel . Benim hiç aklıma gelmedi
@tobosoludulcinea yakutlarına üzüldüm
Ben de bekarken sahip olduğum 2 yüzüğümü evlenince kaybettim . Tektaş ve alyansımdan başka yüzüğüm yok
Bu borçlarım bitsin kendine kullanımlık takılar almak istiyorum .
@Diyet Canavari
@Diyet Canavari sormuşsun teşekkür ederim
Biliyorsunuz Geçen hafta sonu eşyalarımı getirecektim , getirdim , beyaz eşyalarım da gelecekti , fabrikada stokta olmadığı için gelemedi , pazar döndüm , ama çok kötü 2 gündü , eşimle boşanmayı düşündüm .
Bir de bu cmrtesi geldim beyaz eşyalarımın çoğu geldi , eksikleri bekliyorum , aynı şekilde bu haftasonu da çocuğumun babasından ayrılmayı düşündüm , hâlâ düşünüyorum , yıllardır ara ara düşünüyorum , bu sefer sık sık düşünüyorum .
Bende de altın küpe alerji yapıyor
Bir kez şunu denedim o şekilde aştım sorunu , belki sende de işe yarar.
Kulağa değecek halkayı hiç el sürmeden kaynar suya tuttum yine elimi değdirmeden taktım
Günaydın millet ben işe gidiyorum
Cnm nasıl alınıyor peki heyet raporu tanıdık vs mi şart
Bu arada ilk iş günün hayırlı ve güzel gecer inşallah bol özlemli olacak ama sabır
Günaydın bu arada herkese
Günaydın kızlar, herkese iyi haftar:) nasılsınızz
Günaydınnn :)
İyiyiz canım sen nasılsın?
Biz de bu hafta artık annemden, kendi evimize dönüyoruz. 40 gündür annemdeyiz. Dönüş çok zor olacakçok özlüyorum
Kızlar günaydın :) geçmişi okudum herkes birbirinin derdine sıkıntısına sevincine okuduğumda içimden geçirdiğim ne varsa yazmış :) hepiniz çok güzel insanlarsınız Allah yuvalarımızı kahkahalarla daim kılsın inşallah
Biz mayısta bir kısa tatil yapmıştık Alanya'da çok hoşumuza gitti ama denize giremedik soğuktu baya e kızım da küçük olunca cesaret etmedik. Allah izin verirse bu ayın sonunda yine düşünüyoruz hem sonra memlekete de geçip kurban kesip dönebiliriz dedik. Bizim birikim durumları biraz kk ya bağlı ayın 6 sı kesim tarihi bakalım kesilsin de bir hesap yaparım ona göre inşallah alabilirim bu ay da çeyreği