- 27 Temmuz 2017
- 50
- 138
-
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #1.281
çok teşekkür ederimcanım benim eşim işi dolayısıyla herşeyimizi yapamıyor yoksa o benim araba kullanmamı istemez pek buranın trafiği çok pis çünkü dolmuşçular filan fena kullanıyor.
ama işte işi çok yoğun saatleri belli değil benim işim ise saatim belli idare biraz daha esnek kızımı bırakıp işe geçebilirim rahatsızlanırsa arabayla alır gelirim vs gibi durumlarda çok önemli araba. seni çok içten destekliyorum inşallah gönlüne sinen bir araba bulursun
Slm millet !!
Benide alın aranıza
Burada birikim bahane sohbet şahane yahuu
Slm millet !!
Benide alın aranıza
Burada birikim bahane sohbet şahane yahuu
Bereketli olsun cnmBende kendime Kuveyt'ten altın hesabı açtım, oğluma verilen 200 tl harçlığı hemen altına çevirdimdoğumdan gelen 2 yarım bir tam altınım var onları da bozdurup gram alacağım. Bir yandan da bozuk, bütün ne bulursam kenara atıyorum her ay bir gr hedefim bakalım. Rabbim bereket versin. Bi çeyrekte eşimin borcu var bize Allah sizden razı olsun, tipiği sürekli okuyorum ama yazamıyorum benim minik 6 aylık hareketlendi durmuyor. Allah birikimlerinizi bereketlendirsin
Hoşbulduk canımİyi akşamlar kızlar Tutuy ve @hellim peyniri hoşgeldiniz kızlar birikimleriniz bol keseleriniz dolu olsun ben bugün markete 140 harcadım bide netten Bebek bezi aldım daha uyguna geliyo 174 lü primayı 79 a aldım oğluma 3 ay gider
slm sempatik kızKızlar annem çantasìnda biriken bozukluklarì verdi.
Saydım 20 TL çıktı. Kumbaraya attım
Aramìza hoşgeldin cnm
Günaydın canım , hoşgeldin aramıza, oooo çoktan uyandım bileBenim bebe erkenci Herzaman ki gibi
Günün açılışı benden
Uykucular hadi uyanın sabah oldu