- 27 Ekim 2014
- 3.120
- 4.250
-
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #1.241
Cnm süt ne kadar dayanıyor buzluktaEvet cnm 2 aylıktan beri fazla sütleri sağıp atıyorum buzluga .. çalışsamda yine oğlum için daha iyi bi eğitim alması için umarım maddi manevi yetebilirim oğluma
Haklısın canım anneanneye babaanneye bisey denmez yetişturme yöntemleri farklı biz farklı düsünüyoruz desek alınır kızar küserlersempatik_kiz canım çok sevindim inşallah birikime başlarsın artık sen de :)
@Kostebekpasta üzmek istemem ama çalışan anne vicdanı başka ya hep bir yetememezlik hissi Allah şimdiden yardımcın olsun inşallah.süt sağmaya başlanışsındır dimi?
tobosolu_dulcinea canım bebek düşünün tabi :) iyi bir bakıcı bulursan anneanne babaanneden bile iyi bakabilir şans biraz biz de farklı problemler yaşıyoruz kızımız canlarından çok seviyorlar tabi de görgü bilgi başka..
Güzelmiş cnm Bnde bu tarz beğeniyorum hep istedim almayı paraya kıyamadımSunlar mesela canımuygun zaman ve uygun fiyat kolluyorum
Eki Görüntüle 2026466 Eki Görüntüle 2026467 Eki Görüntüle 2026468 Eki Görüntüle 2026469
Hatta bi tane daha var ama resmini bulamadımbulursam onu da eklerim
Cnm süt ne kadar dayanıyor buzlukta
Bnmde burda akrabam yok Bnde bakıcı bulacağım izinler bitince mecbur
Siz deneyimli annelerden bilgiler almayı isterim valla
hoşbuldum canım
Aynen canım benimde aklımda bunlar ama henüz cesaret edemedimGüzelmiş cnm Bnde bu tarz beğeniyorum hep istedim almayı paraya kıyamadım
merhaba kizlarrBende pazartesi günü işe başlıyorum 8 aydın evdeyim .. oğlum 6.5 aylık çok zor olacak
canım bence 2 yaş yeterlikızlar emzirmek hem çok güzel hem de çok zor oğlum 2 yaşına geldi durmadan bluzumu açıyor sürekli emmek istiyor insanın bazen sabrı tükeniyor ama ne olursa olsun gittiği yere kadar emzirmek lazım en kötü ihtimalle 4 yaşına kadar emzirmeyi düşünüyorum ben de
aynen öyle oluyor canım daha neler neler ya aylardır sabrede sabrede sabrım arttı evliya olacağım böyle devam ederseHaklısın canım anneanneye babaanneye bisey denmez yetişturme yöntemleri farklı biz farklı düsünüyoruz desek alınır kızar küserlerbakalım nasip eşim olmadı işi bırakırsın kendimiz bakarız kimseye emanet etmeyiz bebeğimizi diyo ama ben çalısmak istiyorum bebegim icin ailemiz için hepimizin geleceği için bakalım hayat ne göstericek
çok güzel düşünmüşsün :) ben de istiyorum araba inşallah kızımı kreşe bırakırım filan diye düşünerek biz de ilk olarak otomatik vites bir araba alacağız sanırım.kizlar kendimi uzum zamandır hiç simartmadigimi ve yatırım yapmadığını burada sizlerin aracılığı ile farketmiştim
ve ben birikimi 2.eve temelden girip alma niyetindeyim
fakat çalışan ve 2 çocuklu bir kadın olarak eşime bağımlı olmadan kullanabileceğim bir araba almaya karar verdim
ve bunu eşimle dün akşam konuştum evden vazgeçiyorum ve araba ıstiyorum dedim
bunu kendime yapmalıyım dedim
paramızı nakit biriktiriyorduk
Allahım izniyle bugün gidip arabalara bakacağız niyetimiz sıfır almak
Haydi bismillah deyip..
sen söyleyince baktım da kız kardeş erkek kardeşin yarısı oranında alıyormuş ama önemli olan burda kimseyi mağdur etmememkmiş mağdur olunacaksa kız ve erkek eşit alabilirmiş..anneyi bulamadım.Kızlar birşey sormak ıstıyorum.
İslama göre miras nasıl pay edilir. Bir erkek bir kız iki kardeşiz, annem de sağ(çok şükür).
Hak geçsin istemiyorum, işin içinden çıkamazsam babamdan hak almaktan vazgeçeceğim...
canım benim eşim işi dolayısıyla herşeyimizi yapamıyor yoksa o benim araba kullanmamı istemez pek buranın trafiği çok pis çünkü dolmuşçular filan fena kullanıyor.sinirliportakal bizde de herşeyi eşim hallediyor çocuklari getir götür bazen beni işe bırakıyor alıyor bir yerlere gideceğiz onsuz olmuyor çünkü 2 çocukla çok zor
adam gitmek istemiyor zorluyorum
gibi durumlar çok yaşıyorum
arabayı hep masraf gözüyle baktıkça vazgeçiyorum
kendime çok haksızlık etmişim 10 dakikalık iş yerine halk otobüsleri ile dolaşarak süreyi coookk uzatıyorum
kendime bu iyiliği yapacagim kararını aldım
aynen senin düşündüğü gibu bende otomotik vites ve hatchback tarzinda bir otomobil olsun diyorum