- 20 Temmuz 2015
- 1.815
- 5.077
- 29
-
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #1.261
Canım 3 te 2 erkeğe 3 te 1 kıza hak düşer diye duymuştumaynen öyle oluyor canım daha neler neler ya aylardır sabrede sabrede sabrım arttı evliya olacağım böyle devam ederse
biz eşimle benim işim olsun diye çok emek verdik çok uğraştık işimin olmasını bekledik evlenmek için vs. böyle olunca arada düşünsek de hemen vazgeçiyoruz yoksa bırakabileceğim bir iş olsa ben bırakırdım.
çok güzel düşünmüşsün :) ben de istiyorum araba inşallah kızımı kreşe bırakırım filan diye düşünerek biz de ilk olarak otomatik vites bir araba alacağız sanırım.
sen söyleyince baktım da kız kardeş erkek kardeşin yarısı oranında alıyormuş ama önemli olan burda kimseyi mağdur etmememkmiş mağdur olunacaksa kız ve erkek eşit alabilirmiş..anneyi bulamadım.
niye ki canım bu konuda üzerinde baskı mı varKızlar birşey sormak ıstıyorum.
İslama göre miras nasıl pay edilir. Bir erkek bir kız iki kardeşiz, annem de sağ(çok şükür).
Hak geçsin istemiyorum, işin içinden çıkamazsam babamdan hak almaktan vazgeçeceğim...
hamile kaldığımdan beri düzenli süt ve yoğurt tüketiyorum canımcanım bence 2 yaş yeterli
senin ileriki yaşlarında kemik erimenide hizlandirmadan sutten kesmenin tavsiye ederim
saat 3 e kadar bakcak 700 vercez cnmSağol canım benim çok teşekkür ederim insallah hepimize
Canım cok özel olmuycaksa ne kadar vericeksiniz bakıcıya aylık tabi şehir farkı vardır ama yine de bana bi fikir ve de bilgi olması açısından sordum canım
derin dondurucuda 6 ay buzdolabında 3 gün oda sıcaklıgında 3 saatCnm süt ne kadar dayanıyor buzlukta
Bnmde burda akrabam yok Bnde bakıcı bulacağım izinler bitince mecbur
Siz deneyimli annelerden bilgiler almayı isterim valla
bakıcıya vercem cnm senın kuzuya kum bakıyormerhaba kizlarr
bende bugün evdeyim izinliyim
bende kizim 10 aylık olduğunda başladım
haziran ayında
Allah güç kuvvet versin hepimize
bebeğine kim bakacak canım
niye ki canım bu konuda üzerinde baskı mı var
anne 1/4 alır 3/4 ü de kaç çocuk varsa aralarında pay edilir
kızlar benimde bir saat bir de bileklik alma hayalim vardı saati aldım 600 tl ye bilekliği alma konusunda kararsızım bilezikleri takmam. sürekli takabileceğim bir şey olması lazım ama satarken bayağı değer kaybettiğinden kıyamıyorum paraya
Sağol cnmUygun olan 3 ay saklamak canım. Fazlasını tavsiye etmiyorum. Hatta imkânın olursa 1 ayda da bitirebilirsin.
[/QUOTE]hoşbuldum canım
Amin inşallah
Oğluşu dört gözle bekliyoruz amin cnm
2 ve 4 tam benim tarzımSunlar mesela canımuygun zaman ve uygun fiyat kolluyorum
Eki Görüntüle 2026466 Eki Görüntüle 2026467 Eki Görüntüle 2026468 Eki Görüntüle 2026469
Hatta bi tane daha var ama resmini bulamadımbulursam onu da eklerim
Canımmmmm pampam buraya gelmişsin hiç hbr vermiyorsun yahu aşkolsuneyyay pampişimmm seni burda görmek ne güzel :)
Sunlar mesela canımuygun zaman ve uygun fiyat kolluyorum
Eki Görüntüle 2026466 Eki Görüntüle 2026467 Eki Görüntüle 2026468 Eki Görüntüle 2026469
Hatta bi tane daha var ama resmini bulamadımbulursam onu da eklerim
Konu Zaten çok yeni :) bende yeni yeni yazmaya başladım.. sen Zaten her ay gram alıyorsun seni birikim topiklerine davet etmek ne haddimeCanımmmmm pampam buraya gelmişsin hiç hbr vermiyorsun yahu aşkolsun
Gel gel :)merhaba kızlar birikim için internette dolaşırken sizi buldum uzun zamandır takip ediyordum ama üye değildim yeni üye oldum çok samimisiniz ve verdiğiniz bilgiler işe yarıyor aranıza katılmaya geldim beni de alın yamacınıza
Gel gel :)
Öyle uzaktan bakmakla olmuyor birikim.. para harcarken bizleri hatırla akşam bunu aldığımı söyleyemem kızlara de :)
Bu arada günü 15 lira bilet parasıyla kapatıyorum.. en kısa zamanda baba-bank'ı ziyaret etmeliyim
Kızlar market alışverişi yaptık herşey çok pahalı ya
Yumurta 8 tl
Kola 2.25 tl
Şampuan 2 tane 22.5 tl
Sac kremi 10 tl
Mahlep 7.5
Hashas 6 tl
Süt 2 kutu 5 tl
Vişne suyu 2 tl
Pasta süsü 1.60
Susam 3 tl
Beyaz peynir 6.75 tl
Fanta 2.25 tl
Kapya biber 3.30 tl
Sarımsak 5.30 tl
Karpuz 8.5 tl
Taze fasulye 5 tl
Erik 3.5 tl
Salatalık 3 tl
Üzüm 4.5 tl
Patates 6.20 tl
Yeşillik 1.5
Mısır 4 tl
Domates 3 tl
Toplamda 140 tl bayıldık geldik
Sağol cnm
2 ve 4 tam benim tarzım
Hatta bugün saatten konuşunca 2.ye bakmıştım bende :) uygun zamanı kolla bize de haber ver olur mu
çok güzelmiş cnm benim begendıgımde bu
Eki Görüntüle 2026549
Gel tabi kimerhaba kızlar birikim için internette dolaşırken sizi buldum uzun zamandır takip ediyordum ama üye değildim yeni üye oldum çok samimisiniz ve verdiğiniz bilgiler işe yarıyor aranıza katılmaya geldim beni de alın yamacınıza