- 21 Eylül 2009
- 9.734
- 9.836
-
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #1.201
Süper gerçekten benim işime yarayacak kıyafetim yok şuanda ama dolap yıkılıyorBen epeydir kıyafet almıyorum canım. Sade yaşama geçiş kapsamında geçen yıl bütün kıyafetlerimi gözden geçirip eksiklerimi almış, giymediklerimin tamamını vermiştim. Az ama öz kıyafetim var şu an ve kullanmadığım bir çorap bile yok
Allah rahmet eylesin ne büyük acılar Allah geride kalanlarına sabır versinSelam kızlar Birikim yok
Nalbur da 1 tl harcadım
Bugun çok sevdiğim amirim in eşi vefat etti
Kolon kanseriydi çok çekti 40 yaşında idi
Ben hiç tanımam Rahmetli yi.
Geride 10aylık bebek
16 yaşında kız çocuğu
24 yaşında oğlu
Ve acılı bir eş.
Rabbim Mekanını cennet eylesin
Selam kızlar Birikim yok
Nalbur da 1 tl harcadım
Geride 10aylık bebek
16 yaşında kız çocuğu
24 yaşında oğlu
Ve acılı bir eş.
Cenazeye gittik, çok üzücü bir gündü.
Bebeği aldım sevdim,tam helallik alınırken Allah gibi sesler çıkardı yavrum ;(
Selam kızlar Birikim yok
Nalbur da 1 tl harcadım
Geride 10aylık bebek
16 yaşında kız çocuğu
24 yaşında oğlu
Ve acılı bir eş.
Cenazeye gittik, çok üzücü bir gündü.
Bebeği aldım sevdim,tam helallik alınırken Allah gibi sesler çıkardı yavrum ;(
kesinlikle çok iyi bi fikir canım hele de kolyeyi kullanmıyorsan değişiklik olur para harcamadan yeni bi takın olur
Iyi yapmışsın canımben görmedim dediklerini ama bikac yıl önce trendyoldan bende almıstım 3 tane saat hepsinin çok şık çok hoş görünümü vardı ancak ćabuk arızalandılar çok para vermedim ama yine de üzüldüm heveslenmiştim boşuna para vermemiş iyi yapmışsın canım şimdi bildiğim güvendiğim markalardan tercih yapıyorum aklımda FOSSIL marka bi saat var biraz pahalı ama şeytana uyarsam her an alabilirim
aynen canım
bende 2 ay once falan fossil aldm cnm cok memnunm, guess begendm ıns onuda alcm
Günaydın altın kızlarKostebekpasta senin kolyen de çok güzelmiş.hepimiz hem birikimci hem zevkli miyiz neyiz
Günaydınn :) evet ben çalışıyorum canım hem de 14 aylık kızımı evde bırakıp işe geliyorumGünaydın portakalcım kesinlikle katılıyorum sanahem zevkli hem tutumlu hanımlar toplanmısız hep bir topiğe bu arada nasılsın bakalım çalısıyor muydun canım
Daha güzelleri senın olsun cnm
Bende pazartesi günü işe başlıyorum 8 aydın evdeyim .. oğlum 6.5 aylık çok zor olacakGünaydınn :) evet ben çalışıyorum canım hem de 14 aylık kızımı evde bırakıp işe geliyorum
sen de çalışıyorsun onu biliyorum bir de yeni evlisin sanırım dimi
Ben bunu bide bi çıft küpeyi toplamda 600 tlye almıştım 6 sene önce ilk maaşımla ıkısıde 14 ayar hala severek takıyorum banyoda bile hiç çıkarmıyorum uzvum haline geldilerGünaydın altıncı birikimci topiğin güzel hatunları
Kostebekpasta senin kolyen de çok güzel bu tarz kolyeler 14 ayar oluyor ama kullanmalık alınıyorsa alınmalı diye düşünüyorum...
Dün ne demiştik artık kendimizi de şımartmalıyız
Gule güle mutlu günlerde kullan canımguess ten benimde beğendigim modeller var canım ama biraz araştırma yapmıstım fosil bircok moda markasına saat hazırliyomuş sadece o markalar kendi isimlerini basıyolar yani ama fiyatta deli gibi yükseliyo o yüzden kafam biraz karıştı uygun bişey denk gelirse alabilirim ama sırf markanın isminden dolayı saate ederinden fazla vermek istemiyorum ha çok beğendiysen elbetteki canım alabilirsin bi daha mı gelicez şu dünyaya birazda kendimiz için harcayabiliriz ama abartmamak koşuluyla bu gençliğin birde yaşlılıgı var