- 21 Temmuz 2008
- 17.354
- 54.166
-
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #1.141
Elinde paran varsa alabilirsin benceGunaydin kizlar
sagol canim hepimizinkine bereket versin
Size bir sey soracagim
Suanda gram almak mantikli mi??
Çok güzel bir fikir paylaşalım
Biz önce kendimizi şımartmalıyız ki,etrafımızdakilerle daha mutlu olalım
Ben de kendim için cimriymişim
Iki ay önce @mandaliina nın kolyesine benzer bir kolye aldım
Bin kere düşündüm oysa ki o kadar çok istiyordum uzun bir süredir.
Aldım ama nasıl aldım eşimin alyansı iyice yamulmuş birgün getirdi onu, al dedi bunu artık takamacağım zaten beğendiğin o kolyeyi al. Yüzüğün ederi 300 dü, 50 de ben ekledim. 14 ayar aldım ama o kolyeler 14 oluyor zaten takmak için aldım.
Yine kendim için para harcamadım
Yılbaşından sonra bir tane daha istiyorum
4 yıl oldu benimki de .Kaç yıl geçti peki? Acaba benimkiler de o kadar değerlenmiş midir :)
Bende ilk maaşımla anı olsun diye almıştım.. 4 yıl geçti üstünden
Çok güzel bir fikir paylaşalım
Biz önce kendimizi şımartmalıyız ki,etrafımızdakilerle daha mutlu olalım
Ben de kendim için cimriymişim
Iki ay önce @mandaliina nın kolyesine benzer bir kolye aldım
Bin kere düşündüm oysa ki o kadar çok istiyordum uzun bir süredir.
Aldım ama nasıl aldım eşimin alyansı iyice yamulmuş birgün getirdi onu, al dedi bunu artık takamacağım zaten beğendiğin o kolyeyi al. Yüzüğün ederi 300 dü, 50 de ben ekledim. 14 ayar aldım ama o kolyeler 14 oluyor zaten takmak için aldım.
Yine kendim için para harcamadım
Yılbaşından sonra bir tane daha istiyorum
foto daki sen misinBenim aldığım bu kızlar....buzmavileylak [/USER] yapıştı boynuma çıkarmıyorum
Evet cnm Benim 32 cik oldum bu arada çok da küçük sayılmam teşekkür ederim...foto daki sen misin
genç görünüyorsun yasin kac ti
Benim aldığım bu kızlar....buzmavileylak [/USER] yapıştı boynuma çıkarmıyorum
rica ederim canımEvet cnm Benim 32 cik oldum bu arada çok da küçük sayılmam teşekkür ederim...
canım ödediğimiz borçta dahil mi ben birikime eylülde başlayacağım sen beni de ekle istersenkızlar hastanedeydım yazamadım, bugun tabloyu guncelleyecegım :) eksık kalanlar bana msj atarsa cok sevınırım burda yazınca gozden kacıyor. ılk tablo o yuzden boyle oldu guncellemelerde aynı gun hepımız etıketlerız kacmaz o zaman
karamelli_turta canım güzelmiş kolyen güle güle kullan :)
Benim de nişanımda ne istersin diye sordular ben de şans kolyesi beğeniyordum o zaman ondan aldık 2013 te.şaka maka uzuvum gibi 4 yıldır boynumdageçen sene de annem Doğum hediyesi olarak bir kolye almış o da güzel ama kenarından koptu tamir edilmesi lazım duruyor öyle..ben takı konusunda çok beğelirek alınmadığı sürece altına o kadar para vermeyi doğru bulmuyorum gümüş tercih edilebilir diye düşünüyorum..
Resimdeki annemin hediyesinden..
buzmavileylak
@mandaliina
E Eifnaz
Benimki bu kızlar...
İçi heryeri taşlı ama günlük kullanıma uygun.. 14 ayar 400 e aldım. Iki ay önce.
Geldiğinde bize de foto atabilir misinçok guzel canım, bende kollye ve bileklik sipariş ettim ama daha glmdi. günlük kullanıcami. 14 ayar
teşekkür ederim canım :)sinirliportakal senin kolyene de ben bayıldım
Altını oldum olası severim zaten, ama böyle günlük kullanılabilecek kolyeleri çok beğeniyorum güle güle kullan cnm
Geldiğinde bize de foto atabilir misin
Güle güle kullan cnm