-
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #1.121
22 ayar kolyelerde de var ama şimdi senin beğendiğin kolyeyi gördümAminnn canım :)
22 ayar sadece bilezikte olmuyor mu? Yada lira kolyeler gibi büyük gösterişli şeylerde.. ben daha minimal seyler takarım. Yukarda resmini de attım. Bunlar genelde 8 ayar ve 14 ayar oluyor. Yanlış mı biliyorum?
günaydın canımGünaydın kızlar
Hayırlı sabahlar
Hepinize bol bereketli bir gün diliyorum
Ne tatlı bir mesaj, günaydın canimmmGünaydın kızlarhepinize 24 ayar külçe altın gibi pırıl pırıl güzel bi gün diliyorum işiniz gücünüz rast gitsin bol bereketli geçsin
Ne tatlı bir mesaj, günaydın canimmm
İkizler burcu musun canm?Kolye bence birikim değil ama kendine yatırım.
Ben mesela beğendiğim şeyi kendime hediye alırım. Hediye paketi falan yaptırırım, açınca sevinirim
Bazen derim kendime şu işi iyi hallettin gel sana bir kahve ısmarlayayım
Ben sen onu farkettim gerçi dün hadi gel bi kahve içelim dedim kendime ama tam bir yudum almadan annem arayınca keyfini bile çıkaramadımgünaydın hanimlar
@mandalina ve seni okuyunca kendimi uzun zamandir odullendirmedigimi farkettim
aslında kendime yatırım yapmadığımi da...
Bence çok hoşmuş. Mutlaka al benceAynı kafadayız
Hediye paketi yaptırmadım hiç ama kendime hediye almışlığım çoktur
Son bi kaç yıldır kendime Doğum günü hediyesi alıyorum :) hatta ev kredisi çektim sonra kendime ev hediyesi aldım
Bak kolye bu, hediye paketi de yaptırıciiiiim bu sefer
Bence bu çok önemli bir konu. Ben mesela eşimden ya da çevremdekilerden beklemiyorum beni mutlu etmelerini. Kendimi mutlu ve keyifli hissetmek benim sorumluluğum. İnsan iş, evlilik, çocuk üçgeninde kendini unutuyor, hayat akıp gidiyor. Hergün kendin için birşey yapmaya ya da keyifli bir an yaratmaya dikkat etmemiz gerekli.günaydın hanimlar
İkizler burcuyum evet.İkizler burcu musun canm?
Ben sen onu farkettim gerçi dün hadi gel bi kahve içelim dedim kendime ama tam bir yudum almadan annem arayınca keyfini bile çıkaramadımuzun zamandırlar aklımda olan bir küpe var gümüş bulabilirsem ondan alayım bari hediye babında
Kişi kendinden bilirmişİkizler burcuyum evet.Nerden bildin yahu
Çok teşekkür ederim canım benim o senin tatlılığınmadem altın birikimi topiğimizin konusu bende altın içerikli günaydın msj ı atıyım dedim
Ay hiç böyle düşünmemiştimKişi kendinden bilirmişbir kendi kendine konuşmalar kendine hediye paketi yaptırmalar..bunları çift karakterli olmadan yapmak çok zor
Biyerde okumuştum başkasının sizi mutlu etmesine gerek kalmasın diyordu.. başkalarının çiçek vermesini beklemeden kendi Bahçenizi çiçeklerle donatın falan.. bazen arkadaşlarım bana gülüyor Doğum gününe 1 ay kala kendine hediye bakmaya başlıyorsun diyorlargünaydın hanimlar
Ay hiç böyle düşünmemiştim
sagol canim hepimizinkine bereket versinAllah bereket versin canım
Bak bu çok doğru. Ben kendi başıma vakit geçirmeyi çok seviyorum.en iyi arkadaşın yine kendin oluyor daha ne canım benim
Çok güzel bir fikir paylaşalımkaramelli_turta
topikce de bundan sonra kendimize yaptığımız yatırım yada ödüllendirmeleri de burada paylaşalim mi
ben bu konuda kendime cimri davranıyorum sanki