Altın biriktirmeye başlıyoruzz

Selam kızlar ❤
Yılın son ayı oldu bile.
Bu ay komple bir değerlendirme yapacağım bol harcamalı daha az birikimli bir yıldı.
Ev kredisi geçen ay itibariyle bitti bay bay diyelim ona.
Para durumum iki aydır yeni bir kalem için bir miktar ekside, birkaç ay sürer toparlamak.
Bu hafta gezi haftamız hafta sonu istanbuldaydık nasıl yorulduk gezmek de yoruyor. Haftiçi çocuklar ikisi de ayrı ayrı turlara gidecek. Hayırlısı ile gidip gelsinler.
Hasta olanlara geçmiş olsun dikkat edin bacımsular
Büyüklerinize,akrabalarınıza da bol şifalar diliyorum gerçekten nasıl bir illet

Hayırlı olsun yeni ajdan bebişim
Beni de heveslendiriyorsun yeni yıl hedefime ekleyeyim

karamelli_turta çok sevindim kredinin bitmesine... Yaaa bir zamanlar daha ev bile ortada yoktu beklemiştin sonra taşınmak için derken ne zaman geçti yilllar yaa

Mutlaka Ajda al canım okulda birbirimizi hep teşvik ediyoruz hepimiz ajdalandik valla..

Çocuklara güzel geziler diliyirum.
Benimki de ilk kez il dışı geziye gitti şu an

Aklımda ev değişikligi olunca her gün ev bakar oldum netten... Bakalım ne zamana kısmet olacak...

Bu ay harcamali ölü çocuğa kıyafet aldım gezi parası harçlık derken birkaç kendime yüz bakım ürünleri aldım. Bir de cilt bakıma gitmem gerekli. Onu da aradan çıkarayım...
İnşallah 2025 dah bereketli bol birikimli hayallerimdeki evi alacağım bir yıl olur. En başta sağlık

Geçmiş olsun cnm geçer ama süründürür. Ben toparladım ama genzim burnum dolu yine de
Sagolasin canim hala aynıyım gr iyilesemedim
Haftasonuna düzelirim insallah

Tövbe yarabbim ölü çocuk kim kiz
Insallah istediğin evi alırsın şekerim Allah gönlüne göre versin

Ben o işlerde yokum tek başıma eve anca yetiyorum ev değiştirmek hayal ötesi artık

Hayirli olsun canim cok sevindim kredinin bitmesine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…