- 21 Temmuz 2008
- 17.356
- 54.172
-
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #87.141
Hayırlı olsun yeni ajdan bebişimSelam kızlar hasta olanlara geçmiş olsun
İşi çok olanlara başınız sağolsun diyorum artık
Koskoca hafta köle gibi çalıştım. Şimdi de evrak isleri var bugün. Oğlanı kursa getirdim birazdan biter eve geçeriz. Kahvaltı sonrası başlamalıyım işlere ..
Dün battı valik yan gider al bir tane 10 Gr Ajda taksitle ödersin dedim kendime
Sagol canimGecmis olsun canım. Yat dinlen, bosver ev isini
Geçmiş olsun cnm geçer ama süründürür. Ben toparladım ama genzim burnum dolu yine deSagol canim
Pazar gününden beri yatıyorum geçmedi bi
Sagolasin canim hala aynıyım gr iyilesemedimGeçmiş olsun cnm geçer ama süründürür. Ben toparladım ama genzim burnum dolu yine de
Aklımda ev değişikligi olunca her gün ev bakar oldum netten... Bakalım ne zamana kısmet olacak...
Bu ay harcamali ölü çocuğa kıyafet aldım gezi parası harçlık derken birkaç kendime yüz bakım ürünleri aldım. Bir de cilt bakıma gitmem gerekli. Onu da aradan çıkarayım...
İnşallah 2025 dah bereketli bol birikimli hayallerimdeki evi alacağım bir yıl olur. En başta sağlık
Hayirli olsun canimSelam kızlar ❤
Yılın son ayı oldu bile.
Bu ay komple bir değerlendirme yapacağım bol harcamalı daha az birikimli bir yıldı.
Ev kredisi geçen ay itibariyle bittibay bay diyelim ona.
Para durumum iki aydır yeni bir kalem için bir miktar ekside, birkaç ay sürer toparlamak.
Bu hafta gezi haftamız hafta sonu istanbuldaydık nasıl yoruldukgezmek de yoruyor. Haftiçi çocuklar ikisi de ayrı ayrı turlara gidecek. Hayırlısı ile gidip gelsinler.
Hasta olanlara geçmiş olsun dikkat edin bacımsular
Büyüklerinize,akrabalarınıza da bol şifalar diliyorum gerçekten nasıl bir illet