Altın biriktirmeye başlıyoruzz

Selam altın kızlar 😍
Hepiniz kız kardeşim gibisiniz yazılarınız herkesin kalbine dokunuyor bu yüzden aslında gözler arıyor, görmeyince merak ediyoruz 🥰
Bayram temizliğine giriştim resmen.
Kış öncesi detaylı olsun.
Perdeleri yıkadım, halıları yıkamaya verdim koltukları sileceğim.
Evdeki fazlalıkları da ayıklıyorum küçülenler, atılacaklar,verilecekler hiç sevmiyorum ben yığmayı.
Stok severim ama yıgıntı ı ııhh.
Bu hafta izni bağladım işlerimi toparlayayım.
Altın alacağım ne zamandır nakitte beklettim yarın alsam olacak.
Bende sevmem fazla eşya döküntü
Kızım küçükken herseyi atan anne derdi🤣
Dün bir kocaman tencere zeytinyağlı yaprak sarma sardım, dolma yaptım çorba vardı.
Eşimin halası bize turşu yapıp göndermiş sağolsun hemen açtık bir kavanozu 🙂
Bu akşam üstü de en küçüğümüz gözbebeğimizin 1.yaş doğum günü kutlamasına gideceğiz.
Mutlu yılları olsun bebisin🎉

Hoşgeldin canım Ben pek iyi değilim eşim tayin oldu sınır dışına gitti☹️2 yıl yine ayrıyız bugün gitti içim bir tuhaf çocukta üzgün😞Sen nasılsın?
Canımm cok üzüldüm Allahım saglıkla kavusmayı nasip etsin insAllah muhakkak bi hayr vardır boyle olmasında
kiz biz zaten biz zaten burdayiz sen kayiptin kaçak 😂😘

Merhaba canim ben iyiyim sen nasilsin. Yazin Turkiye`ye gittik geldik, kizim anaokuluna basladi, bizdeki en buyuk degisiklikler bunlar.

Sen nerdesin :sinirli:
Biz hayatın içinde ne mi dibine mi gomulduk gidiyoruz canım...
Yurumuyoruz artık uçuyoruz ☺️😁
Mesela ben şu an gergin benim oğlanın sınav haftasi diye
Ama paşam oyun derdinde🫣
Yaa cok guldum mesajlarınıza hem kaybolmusum hem de size diyorum nerdesınız dıye:KK48: ben valla iyi sayılırım, babamla ugrasıyorum biliyorsunuz maddi manevi aşırı yoruyor beni,Allahım saglık versin ne diyeyim. Onun dısında aılecek ıyıyız şükür. Subatta bebegımın kalbi durmustu malum agustos gibi tekrar dusunmeye karar verdik. Doktora gittim degerlerimin erken menopoza dogru gittiğini öğrendim yas 35:kahve: vitaminlerle destekliyor suan beni öncesinde oldugum için, etkileri böylelikle azalıyormus hamıle kalabılırsın ama ihtimal düsüyor dedi.bakalım Allahtan hayırlısı

Maddi konularda da dediğim gibi babam epey yordu, yeni yılda umarım bu kadar bunaltmaz beni.
Esime yeni telefon aldık kartımız arşa cıkmıstı gecen ay bu ayda ödemenin bir kısmı var ınsAllah 2025e güzel gireceğiz diye umut edıyorum. Eşim halen burda şuan işi tamamlanmadıgından bakalım biterse durum ne olur bılemıyorum. Yazdımmı bılmıyorum patron yuksek zamla 3 yıllıgına adanaya gıtmesini teklıf etti kabul etmedık burdaki işte bi 4-5 ayı var yeni iş almazlarsa iş araması gerekecek

Maddi konularda da dediğim gibi babam epey yordu, yeni yılda umarım bu kadar bunaltmaz beni.
Esime yeni telefon aldık kartımız arşa cıkmıstı gecen ay bu ayda ödemenin bir kısmı var ınsAllah 2025e güzel gireceğiz diye umut edıyorum. Eşim halen burda şuan işi tamamlanmadıgından bakalım biterse durum ne olur bılemıyorum. Yazdımmı bılmıyorum patron yuksek zamla 3 yıllıgına adanaya gıtmesini teklıf etti kabul etmedık burdaki işte bi 4-5 ayı var yeni iş almazlarsa iş araması gerekecek
Ne yapıyor baban canım
Para mı istiyor?

Canımm cok üzüldüm Allahım saglıkla kavusmayı nasip etsin insAllah muhakkak bi hayr vardır boyle olmasında

Yaa cok guldum mesajlarınıza hem kaybolmusum hem de size diyorum nerdesınız dıye:KK48: ben valla iyi sayılırım, babamla ugrasıyorum biliyorsunuz maddi manevi aşırı yoruyor beni,Allahım saglık versin ne diyeyim. Onun dısında aılecek ıyıyız şükür. Subatta bebegımın kalbi durmustu malum agustos gibi tekrar dusunmeye karar verdik. Doktora gittim degerlerimin erken menopoza dogru gittiğini öğrendim yas 35:kahve: vitaminlerle destekliyor suan beni öncesinde oldugum için, etkileri böylelikle azalıyormus hamıle kalabılırsın ama ihtimal düsüyor dedi.bakalım Allahtan hayırlısı
hakkinda hayırlısı canım 😘

Evet canım ama devamlı surette, sacma sapan harcamalar yapar bildim bileli, hep arkam toplansın dıye beklıyor yetısemıyorum artık Allahım saglık versın dıyorum hayırlısıyla feraha cıkarsın
Seninde ailen var öncelik onların
Çeşmeyi biraz kısmanı öneririm
Siz verdikçe o daha çok isteyecek
Yetişemiyorum diyip verdiğinin yarısına kadar ver ona da alisir

Bende öyle bide eşimde genelde olmuyor şimdi 3-4ayda bir gelecek hiç faydası olmayacak.Bende kadın arıyorum düzenli haftada bir bazı 15günde bir gelsin temizlik düzen olur bari onu düşünmek istemiyorum.Dediğin gibi cumartesi çocukla uğraş çarşı pazar işi oluyor ertesi gün temizlik yemek hop pazartesi geliyor dinlenemeden.İş yerimde çok yorucu zaten bu sefer sürünerek gidiyorum günler geçmiyor haftasonu gelmiyor .
Allah kavuştursun

Temmuzda ayağım kırıldı yaz bitti, doğru dürüst tatile de gidemedim, çok içimde kaldı bu yaz. Annemin yazlığa gittik çok sık ama kesmedi beni .
Artık her gün ofisten çalışmıyorum haftada 2 falan gidiyorum bu her açıdan iyi oldu.
Yemek parası bile çok fark etti.
Yazlık alınırken aileme destek oldum, geçen haftaya kadar da neredeyse haftanın yarısı orada kaldık. Böyle olunca da İstanbul yerine İstanbul’a yalın bir yerde yaşama fikri de çok sıcak gelmeye başladı.
Hayırlısı artık tabi.
çok geçmiş olsun çalışma şartları süpermiş

yazlıkta harika güle güle oturun🌸

X