Altın biriktirmeye başlıyoruzz

Bende sevmem fazla eşya döküntü
Kızım küçükken herseyi atan anne derdi
Mutlu yılları olsun bebisin

Hoşgeldin canım Ben pek iyi değilim eşim tayin oldu sınır dışına gitti2 yıl yine ayrıyız bugün gitti içim bir tuhaf çocukta üzgünSen nasılsın?
Canımm cok üzüldüm Allahım saglıkla kavusmayı nasip etsin insAllah muhakkak bi hayr vardır boyle olmasında
kiz biz zaten biz zaten burdayiz sen kayiptin kaçak

Merhaba canim ben iyiyim sen nasilsin. Yazin Turkiye`ye gittik geldik, kizim anaokuluna basladi, bizdeki en buyuk degisiklikler bunlar.

Sen nerdesin
Biz hayatın içinde ne mi dibine mi gomulduk gidiyoruz canım...
Yurumuyoruz artık uçuyoruz
Mesela ben şu an gergin benim oğlanın sınav haftasi diye
Ama paşam oyun derdinde
Yaa cok guldum mesajlarınıza hem kaybolmusum hem de size diyorum nerdesınız dıye ben valla iyi sayılırım, babamla ugrasıyorum biliyorsunuz maddi manevi aşırı yoruyor beni,Allahım saglık versin ne diyeyim. Onun dısında aılecek ıyıyız şükür. Subatta bebegımın kalbi durmustu malum agustos gibi tekrar dusunmeye karar verdik. Doktora gittim degerlerimin erken menopoza dogru gittiğini öğrendim yas 35 vitaminlerle destekliyor suan beni öncesinde oldugum için, etkileri böylelikle azalıyormus hamıle kalabılırsın ama ihtimal düsüyor dedi.bakalım Allahtan hayırlısı

Maddi konularda da dediğim gibi babam epey yordu, yeni yılda umarım bu kadar bunaltmaz beni.
Esime yeni telefon aldık kartımız arşa cıkmıstı gecen ay bu ayda ödemenin bir kısmı var ınsAllah 2025e güzel gireceğiz diye umut edıyorum. Eşim halen burda şuan işi tamamlanmadıgından bakalım biterse durum ne olur bılemıyorum. Yazdımmı bılmıyorum patron yuksek zamla 3 yıllıgına adanaya gıtmesini teklıf etti kabul etmedık burdaki işte bi 4-5 ayı var yeni iş almazlarsa iş araması gerekecek

Ne yapıyor baban canım
Para mı istiyor?

hakkinda hayırlısı canım

Evet canım ama devamlı surette, sacma sapan harcamalar yapar bildim bileli, hep arkam toplansın dıye beklıyor yetısemıyorum artık Allahım saglık versın dıyorum hayırlısıyla feraha cıkarsın
Seninde ailen var öncelik onların
Çeşmeyi biraz kısmanı öneririm
Siz verdikçe o daha çok isteyecek
Yetişemiyorum diyip verdiğinin yarısına kadar ver ona da alisir

Allah kavuştursun

çok geçmiş olsun çalışma şartları süpermiş

yazlıkta harika güle güle oturun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…