- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #86.881
Çok geçmiş olsun canımSelamnn kızlar bizim konu çok geride kalmış...
3 haftadır hastayım. Boğaz enfeksiyonuyla başladı bir çok yerde iltihap oldu falan derken. Bugün çok şükür biraz iyiyim. Raporluyum başlamadım ise henüz. Son sonuçları bekliyorum. Yediğim iğnelerin ilaçların haddi hesabı yok.
Araba iananilmaz büyük masraf açtı. Her sey ust üste...
Düşündükçe geçmişi daraliyirum fena haftalardi.
Kırtasiye ürünleri kitaplar kıyafet ee bunla kalmıyor sene içi harcamalar vs.. uzaksa okul servis vs.. Vallahi çok zor masraflı aylar..Çok geçmiş olsun canım
Bu aralar gercekten hersey masraf
Okul alışverişine çıkmadık daha bakalım kaç milyon milyar cikcak cepten
cok gecmis olsun canımSelamnn kızlar bizim konu çok geride kalmış...
3 haftadır hastayım. Boğaz enfeksiyonuyla başladı bir çok yerde iltihap oldu falan derken. Bugün çok şükür biraz iyiyim. Raporluyum başlamadım ise henüz. Son sonuçları bekliyorum. Yediğim iğnelerin ilaçların haddi hesabı yok.
Araba iananilmaz büyük masraf açtı. Her sey ust üste...
Düşündükçe geçmişi daraliyirum fena haftalardi.
Merhaba beyazlık olunca ne yaptınızOglusa ayakkabi alınacak
yarin pazara çıkmalıyım tursuluk alincak
Bi ara vakit bulup temizlik yapmaliyim ev elden gidiyah
Ama benim hicbisey yapasım yok
Yaptigim domates konservelerinin üstünde beyazliklar oluşmuş sanırım kapaktan kaynaklı
Kapaklarını değiştirip yeniden kaynatmaliyim
Birde 2 sepet ütü var
Yeniden kaynattim kapakları değiştirdim çok beyaz değildi yeni olmaya başlamıştı. Çok olsaydı dökerdim copeMerhaba beyazlık olunca ne yaptınız
Yeniden kaynattim kapakları değiştirdim çok beyaz değildi yeni olmaya başlamıştı. Çok olsaydı dökerdim cope
Benim de böyle çok hafif ben de tekrar kaynatayım o zaman
Kokusu tadı degismediyse kaynatBenim de böyle çok hafif ben de tekrar kaynatayım o zaman
Gerçekten çok masraflı bir ay olduSelam kizlarr...
Eylül ayı gerçekten masrafın zirve yaptığı ay oldu...
Ben de bugün ödemeleri yaptım. Diğer kredi kartinin ödemesine daha var ve nakit bitti...
Birikimden odeyecegim mecburen...
Benim de ilk haftam yoğun geçti sanki nefes alamadım hissettim...Okulumu değiştirdim. Oğlum başka okula başladı her şey yeni ve başa döndü.
Hafta sonu da çamaşır temizlik yemekle geçti. Akşam oldu bile... 2 günlük yaptım yemeği bugün ve yarına..
Gelecek hafta sonu da poğaça ve kek yapayım oğlum okula götürür... Kantinler çok pahalı ve ne ladar da olsa sağlıksız.
Tabi arkadaşları alınca canı istiyor. Çarşamba günleri kantin günü belirledik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?