Altın biriktirmeye başlıyoruzz

Selam kızlar ahh benim altın kızlarım çil çil Altinlari olurdu eskiden şimdi zugurtlestiler uğramıyorlar bile🤣

Sanırım yaş ilerledikçe daha çabuk yoruluyorum.
Ya da çalışmaktan bıkmış olabilirim
Ya da fakirlesmis😁😁
Her şey olabilir
Hepimizde aynı telaş
İse git gel ye iç yat
Yorgunluktan akşam kılımı kimildatasim gelmiyor
Hemde fakirlestik ülkece
Çalışmaktan bıkmadım ama şu an çalıştığım yeri sevmiyorum gorevlendirmemi yapmadılar hala onu bekliyorum
Bu ay aldım 5 gr 1 ceyrek
Güne girdik 2gr 10kisi
Diğer aya Kartlar patladığı için Anca gün için alabilicem olsun buna da şükür

Hepimizde aynı telaş
İse git gel ye iç yat
Yorgunluktan akşam kılımı kimildatasim gelmiyor
Hemde fakirlestik ülkece
Çalışmaktan bıkmadım ama şu an çalıştığım yeri sevmiyorum gorevlendirmemi yapmadılar hala onu bekliyorum
Bu ay aldım 5 gr 1 ceyrek
Güne girdik 2gr 10kisi
Diğer aya Kartlar patladığı için Anca gün için alabilicem olsun buna da şükür
Çalıştığın yeri sevmeyince eziyet oluyor. Ben de 2 yıldır sevmiyordum bir çok yönden. Bu yıl değişti ama henüz alıştım denemez..Umarım iyi olur.
İnşallah kısa sürede görevlendirme olur. İnsan ayakları geri geri gittiğinde huzursuz oluyor

Birikimin bereketli daha çok olsun.
Kredi kartları malum hep patladı. İnşallah ben de Kasım gibi ferahlarim diyorum

Bu ay bnde ilk kez fakir hissettim kendimi ,2 çocuğa özel ders için 15bin ödedim, yemek parası 6 bine yakın, kitapları defterleri kaynağı derken bu ay inanılmaz harcama yaptım.Bu ay zor oldu benim için :KK43: Özel okula yollayanlara Allah yardım etsin bizim devlet okulu üstelik
Zormuş gerçekten, biz de arkadaşın çocuğunu Ted kolejine kaydettirdik, 400 bin tl verdi bir senelik, kitaplar kıyafetler servis dahil… ilk senelerde eğitim çok önemli maalesef imkanı olan riske atmamalı

Selam herkese,
Birikimler hedefler sanırım hayallerde kaldı,
Ben ilk 6 ayda;
- 1 araba(geçen yıl aldığım altınların yarısı satıldı ve kredi çektim)
-115 gr altın
-22.000 dolar biriktirdim.
Ben dediğim eşim ve ben, dolar kazandığımız için tabiki Tl kazananlara göre 33 kat daha kolay bunları yapabilmek.
Bizim de tek sıkıntımız düzenli bir hayatımız yok, ve işimizin garantisi yok. Her an işsiz kalıp birikim namına ne varsa satıp onlarla geçinebiliriz.

Selam kizlar
Hafta sonu klasiği çamaşır yıkama🙃ne heyecanlı ne heyecanli. Persembe akşamı evi süpürüp silmistim

Birazdan kitap iadesine gideceğiz Kütüphaneye. Dönüşte 2 çeşit sebze 1 çeşit meyve alirim
Çamaşır katlarim. Akşam menü de de fırında balık düşünüyorum.
Biraz dinlenmeliyim inşallah.. hafta içi okul yordu beni.

Selam kizlar
Hafta sonu klasiği çamaşır yıkama🙃ne heyecanlı ne heyecanli. Persembe akşamı evi süpürüp silmistim

Birazdan kitap iadesine gideceğiz Kütüphaneye. Dönüşte 2 çeşit sebze 1 çeşit meyve alirim
Çamaşır katlarim. Akşam menü de de fırında balık düşünüyorum.
Biraz dinlenmeliyim inşallah.. hafta içi okul yordu beni.
Güya hafta sonu dinlencez
Canım çıktı canım
Pazar alisverisi temizlik ütü yemek
Neyse yarin dinlenebilirim inşallah amin

Güya hafta sonu dinlencez
Canım çıktı canım
Pazar alisverisi temizlik ütü yemek
Neyse yarin dinlenebilirim inşallah amin
Şimdi oturabildim ayaklarım kopuyorr...
Yarın da oğlan ders çalışır ona yardım ederim. Günlük işler zaten hep varrr.

Bir kahve mi yapsam çay mi karar veremedim...Bu saatte esniyorum 🫣

Selam kizlar,

bu hafta sonlarinin yüzünden resmen pazartesi is baslangicina seviniyorum 😵‍💫

Kiz dogum gününe davetliydi bugün. O ordayken biraz evde dinlerim diye düşündüm. Sonuc kizi biraktiktan sonra otobüs gelmedi. 40 dakika onu bekledim. Eve geldim 5 dakika dusumu alip yine kizi almaya ciktim, cünkü oraya giden otobüslerdede gecikme vardi 😵‍💫 20 dakika aktarmayi beklerken duragin yanindaki sürücü kursuna ücretleri sordum. 90€ cukmus 45 dakika! Gicik oldum ciktim. Ben en az 10 ders almaliyimki korkumu atlatip yine araba kullana bileyim. Su an hic durumumuz yok, kuzu gibi gitdim otobüs bekledim.
Bu arada birikimleriniz bereketli olsun kizlar.
Benim Zulada 250€ var sadece. Her ay baska bir masraf cikiyor. Ay sonuna az kaldi derken dügün davetiyesi geldi. Bizede baya uzak. Esim gitdi 100€ taki bide yol masrafi filan derken gitdi yine 200€.
Oysaki sevinmisdim bu ay mutfak masrafini düsürdüm diye 😂
Eve geldim arkadas aradi yarin cocuklariyla gelecekmis. Evi bildiginiz b.. gltürüyor 😂 basladim mi bide aksam aksam temizlige 😂
E yarinda dinlenme olmuyacak….ofisimi özledim ya 😁
Bu gece kendimi kücük emrah gibi his ediyorum 😂

Selam kızlar dedim son güzel havalar.
Oglumla gezdik dolaştık bir şeyler yedik . Parfüm alayım dedim. Muadilller bile uçmuş.. 3 tane farklı aldım. Zamanla hangisinden beğenirsem devam ederim. Parfüm de sabit takintim yok...
Şimdi döneceğiz... Evde son parti çamaşırlar bekliyor onları katlayıp çay içmek istiyorum.

A Asmin75 zulanda hemen paran biriksin araba için kurşunu al canım korkunu at. Ben de öyleydim zor oldu ağladım ama çok şükür artık kullanıyorum..
Ben büyük bir kaza geçirmiştim mesleğimin ilk yılı ücra bir dağ nehir kötü bir yerde kış ortası... Aylarca okula giderken serviste gözlerimi kapattım..

Ama psikiyatrik bir ilaç ve kursla 2 ay da hallettim. Rahat ettim. Soğukta yağmurda durakta çocukla gerçekten zor

A Asmin75 zulanda hemen paran biriksin araba için kurşunu al canım korkunu at. Ben de öyleydim zor oldu ağladım ama çok şükür artık kullanıyorum..
Ben büyük bir kaza geçirmiştim mesleğimin ilk yılı ücra bir dağ nehir kötü bir yerde kış ortası... Aylarca okula giderken serviste gözlerimi kapattım..

Ama psikiyatrik bir ilaç ve kursla 2 ay da hallettim. Rahat ettim. Soğukta yağmurda durakta çocukla gerçekten zor
Bende inan çok istiyorum artik. Hem kizima örnek olayim hemde özgürlügümü geri kazanayim diyede cok istiyorum.
Su taxi sinavini geceyimde umarim taxi alirsak isler iyi giderde bende artik su ehliyeti hal ederim 🙏🏻

Selam kizlar,

cuma calismiyacagim, mesailerim cok birikmis, patron beni yemeden bir kismini kullanayim dedim.
Sabah ders calismaya baslarim sonrada kendime 2-3 saat vakit ayircam.
Yarin eski subeden is arkadaslarim bizim subeye toplantiya gelcekler ardindan birlikte yemek yeriz dedik. Özlemisdim hepsini iyi oldu.
Persembe aksamida yine eski subeden kizlarla aylik yemegimize cikcaz aksam.

Kac haftadir hep evden yiyecegimi götürüyorum is yerine, para harcamiyorum disarda kahvaltilik ve ögle yemegi icin. Umarım artik hep böyle gider.
Altin fiyatlarina baktim demin. Gecen sene 5 g altin almisdim kiza 300€ du, su an 400€ ya satiyorlar. Alim fiyatida 369€ mus. Baya yükselmis gercekten.

A Asmin75 Arada arkadaşlarla vakit geçirmek güzel oluyor

Bu aralar altın hiç durmuyor yükseliyor
Ay 3050 olmuş çarşıda
Ceyrek 5bini geçmiş
Hedefime ulaşamayacak gibiyim
Kiza ozel ders aldiriyorum fizik ve matematikten
Çocukların kitap parası 10bine yaklasti zaten
Ekim maaşını da yedim gibi görünüyor
Ne zaman duzelcez baba biz😂

Selam kızlar,

bugün maasim geldi. Esimle kendi harcligimizi cektim, kiz icin 100€ kenara atdim. 50€ da zulaya gitdi. Zula 300€ oldu.

Mutfak masrafimiz her ay 500-550€ gidiyordu, gecen ay 470€ la kapatdim. Bu ay icinde 500€ mutfak icin nakit cektim, ayri cüzdana koydum. 500ün altinda kalmaya calisacagim. Mutfakdan geri kalanida zulaya atcam.
Bugün evdeydim, benimkilerini yolladim bi derin nefes cektim. Coktandir yanliz kalmamisdim evde bide vaktim olunca herseyi acele etmeden, rahat rahat yapa bilmek ayri bir lüx. Bugün gercekten ev hanimlarini kiskandim.
Bütcemi yaptim, bankaya ve alisverise gitdim, camasir yikadim, dus aldim, biraz ders calisdim. Simdide yemegimi yapip iki saat sonra kizi almaya gitcem.
Artik arada bir mesaileri biriktirip böyle kendime bir gün vakit ayiracagim.
Altin yine yükselmis. Banka kasasinda daha dügün takilarimiz birazda kiza aldigimiz altinlar duruyor, tam olarak ne var bi ara bi hesaplamam gerek gidince. Bankada olmasi gercekten cok iyi. Gözümüz görmüyor, bankada uzak bize resmen unutuyoruz ve dokunmuyoruz onlara.

X