- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #86.901
Hepimizde aynı telaşSelam kızlar ahh benim altın kızlarım çil çil Altinlari olurdu eskiden şimdi zugurtlestiler uğramıyorlar bile
Sanırım yaş ilerledikçe daha çabuk yoruluyorum.
Ya da çalışmaktan bıkmış olabilirim
Ya da fakirlesmis
Her şey olabilir
Çalıştığın yeri sevmeyince eziyet oluyor. Ben de 2 yıldır sevmiyordum bir çok yönden. Bu yıl değişti ama henüz alıştım denemez..Umarım iyi olur.Hepimizde aynı telaş
İse git gel ye iç yat
Yorgunluktan akşam kılımı kimildatasim gelmiyor
Hemde fakirlestik ülkece
Çalışmaktan bıkmadım ama şu an çalıştığım yeri sevmiyorum gorevlendirmemi yapmadılar hala onu bekliyorum
Bu ay aldım 5 gr 1 ceyrek
Güne girdik 2gr 10kisi
Diğer aya Kartlar patladığı için Anca gün için alabilicem olsun buna da şükür
Zormuş gerçekten, biz de arkadaşın çocuğunu Ted kolejine kaydettirdik, 400 bin tl verdi bir senelik, kitaplar kıyafetler servis dahil… ilk senelerde eğitim çok önemli maalesef imkanı olan riske atmamalıBu ay bnde ilk kez fakir hissettim kendimi ,2 çocuğa özel ders için 15bin ödedim, yemek parası 6 bine yakın, kitapları defterleri kaynağı derken bu ay inanılmaz harcama yaptım.Bu ay zor oldu benim içinÖzel okula yollayanlara Allah yardım etsin bizim devlet okulu üstelik
Güya hafta sonu dinlencezSelam kizlar
Hafta sonu klasiği çamaşır yıkamane heyecanlı ne heyecanli. Persembe akşamı evi süpürüp silmistim
Birazdan kitap iadesine gideceğiz Kütüphaneye. Dönüşte 2 çeşit sebze 1 çeşit meyve alirim
Çamaşır katlarim. Akşam menü de de fırında balık düşünüyorum.
Biraz dinlenmeliyim inşallah.. hafta içi okul yordu beni.
Şimdi oturabildim ayaklarım kopuyorr...Güya hafta sonu dinlencez
Canım çıktı canım
Pazar alisverisi temizlik ütü yemek
Neyse yarin dinlenebilirim inşallah amin
Bende inan çok istiyorum artik. Hem kizima örnek olayim hemde özgürlügümü geri kazanayim diyede cok istiyorum.A Asmin75 zulanda hemen paran biriksin araba için kurşunu al canım korkunu at. Ben de öyleydim zor oldu ağladım ama çok şükür artık kullanıyorum..
Ben büyük bir kaza geçirmiştim mesleğimin ilk yılı ücra bir dağ nehir kötü bir yerde kış ortası... Aylarca okula giderken serviste gözlerimi kapattım..
Ama psikiyatrik bir ilaç ve kursla 2 ay da hallettim. Rahat ettim. Soğukta yağmurda durakta çocukla gerçekten zor
Ay 3050 olmuş çarşıda
Duzelmicez duzulcezAy 3050 olmuş çarşıda
Ceyrek 5bini geçmiş
Hedefime ulaşamayacak gibiyim
Kiza ozel ders aldiriyorum fizik ve matematikten
Çocukların kitap parası 10bine yaklasti zaten
Ekim maaşını da yedim gibi görünüyor
Ne zaman duzelcez baba biz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?