- 1 Aralık 2016
- 3.643
- 8.473
- Konu Sahibi karamelli_turta
Sağolun kızlar herkesten herkesten Allah razı olsun. Hepimizin birikimleri bereketli ve devamlı olsun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hadi inşallah, olur elbet, aylar geçtikçe çok daha heyecan artıyorbenim ki birazda canım fiziki olsun gözümle göreyim gerçi daha almaya başlamadım ama çok heyecanlıyım
Allah razı olsun tatlım, daha çokları senin, hepinizin olsun inşallah..bu sene kendime hayret ediyorum, maşallah deyip dilimi ısırayım, hayatımızda -benim aktif çalıştığım yılları gözönüne aldığımda- gelirimizin en düşük olduğu dönemlerden biri ama ben birikim yapıyorum, şaşkınlık içindeyim..isteyince oluyormuş, çok şükür, hamdolsun Rabbime..ne gereksiz para harcamışım, saçma sapan dağıtmışım bunca yıl..yazık etmişim emeğime, kazancıma
Biz de tek maaşız ve bizim de dar zamanlarimiz oldu ama biri de sormadı naptiniz diye
Canım hayırlı bereketli olsun hesabın büyüsün kabarsın kocaman olsun bende bugün 20 $ aldım ay başında yol param yatcak birazda eşimden tırtıklayabilirsem 1-2 gr altın alayım diyorumİnternet bankacılığından 250 liralık dolar aldım. Toplam da 76 dolarım oldu.
dolar düşmüş diyorlardı, bereketli olsun tatlımmmm...Maşallah maşallah canım senden de allah razı olsun guzel gönlüne sağlık bende yeni yeni akıllanıyorum canım daha öncede har vurup harman savurmadım ama yakın çevrem tarafından bazen kullanıldığıma inanıyorum keşke o zamanlar akıllansaydım simdi kenarda kösede 5-10 bin liram olurdu fazladan
Sormazlar maalesef sende hep var sanırlar kendilerini bilirler sadece biraz empati sahibi olsalar hayat ne kadar kolaylaşırdı
Canım hayırlı bereketli olsun hesabın büyüsün kabarsın kocaman olsun bende bugün 20 $ aldım ay başında yol param yatcak birazda eşimden tırtıklayabilirsem 1-2 gr altın alayım diyorum
buzmavileylak çok şükür 1 haftayı bitirdik ve h sonu geldi onun mutluluğu var canım üzerimde sen napıyosun peki bes ten çıkmaya kesin kararlı mısın canım
eşim geç gelecekmiş, yemek yedim onu bekliyorum..sen ne yapıyorsun?kızlar napıyorsunuz
eşim geç gelecekmiş, yemek yedim onu bekliyorum..sen ne yapıyorsun?
Allah kolaylık versin,saat 7 oldu neredeyse, ne zaman bitiyor mesai?ben daha iştteyim :) çalış çalışş
Allah kolaylık versin,saat 7 oldu neredeyse, ne zaman bitiyor mesai?
yapma canım yaaa, zor gerçekten, cumartesi pazar tatildir inşallah, dinlenirsin...10:30 canım, cuma bıde yoruldum artık valla..
yapma canım yaaa, zor gerçekten, cumartesi pazar tatildir inşallah, dinlenirsin...
haklısın, Allah yardımcın olsun..ben de çok uzun yıllar çook fazla çalıştım, yoruldum artıkevet tatıl canım ama ınsanın canı cıkıyor kafamı zor kaldırıyorum cumaartesı :))
haklısın, Allah yardımcın olsun..ben de çok uzun yıllar çook fazla çalıştım, yoruldum artık
bi süre evdeyim..sen de saatleri daha uygun bir iş baksaydın keşke..
hayırlısı o zaman işini seviyorsan saatler sorun olmuyorbakalım sımdılık sıkıntı olmuyor. ılerıde nasip olursa cocuk olursa bende baska bısey dusunecegım
Sagol tatlım hepimizin kazancı birikimi bol bereketli olsun belirgin bi değişiklik yoktu canım $ da €'nun sanki biraz yukarı yönlüydü hareketidolar düşmüş diyorlardı, bereketli olsun tatlımmmm...
kızlar evde uyguladığınız tasarruf tedbirlerinizi paylaşsanıza, gözümüzden kaçan varsa hatırlar uygularız...
süpersin, ben de hiç uygulamazdım bunları, son 7 aydır yapıyorum...ayrıca bu yaz dipfrize rendelenmiş salatalık,dolmalık biber, yemeklik biber, (kışın çok pahalı oluyor ve sık kullanıyorum) minik domates, barbunya, taze fasulye, közlenmiş patlıcan vs stoklayacağım...kışın kullanımı da çok pratik oluyor..son 4-5 senedir unutmuştum, yapmıyordum... öncesinde yapardım, o zamanlar çok misafirimiz olurdu ve yoğun çalışırken çok işime yarardı...Sagol tatlım hepimizin kazancı birikimi bol bereketli olsun belirgin bi değişiklik yoktu canım $ da €'nun sanki biraz yukarı yönlüydü hareketi
Ben bildik şeyler yapiyorum canım tasarruf adına
pirizde hiçbir cihazı bırakmıyorum bence bu elektrik faturasını çok etkiliyo
suyu ziyan etmemeye calısıyorum banyoda mesela suyu kovaya doldurup öyle kullanıyorum
camaşır ve bulaşık makinelerini gece 10 dan sonra ve dolu olarak kullanıyorum ama kesinlikle aşırı dolu çalıstırmıyorum.
Buzdolabını sık sık açıp kapatmamaya çalısıyorum.
Yemekleri fazla yapmamaya çalısıyorum artanı atmıyorum genelde ertesi gün yanına yeni bi yemek yapıp menüyü tamamliyorum
Öğlen işyerimde evden götürdügüm yemeği yiyorum.
Yakın mesefalere yürüyerek gidiyorum hem spor oluyor hemde yol param cebimde kalıyor.
Marketlerin indirimlerini takip ediyorum, temizlik malzemeleri wc kağıdı peçete kağıt havlu vs indirimde olunca stokluyorum. Tüm bunları son 1-2 yılda yapar oldum
Sağol canım sende öyle benimde buzlugum surekli dolu olur kolaylık oluyor gerçekten geçen yıl konserve ve menemenlik yapmıstım bol bol patlıcan biber közlemiştim bu yılda yine aynen devam ederimsüpersin, ben de hiç uygulamazdım bunları, son 7 aydır yapıyorum...ayrıca bu yaz dipfrize rendelenmiş salatalık,dolmalık biber, yemeklik biber, (kışın çok pahalı oluyor ve sık kullanıyorum) minik domates, barbunya, taze fasulye, közlenmiş patlıcan vs stoklayacağım...kışın kullanımı da çok pratik oluyor..son 4-5 senedir unutmuştum, yapmıyordum... öncesinde yapardım, o zamanlar çok misafirimiz olurdu ve yoğun çalışırken çok işime yarardı...