o iyiymiş canım, gün deyince annemlerin 80 li yıllarda yaptıkları altın günleri geliyor hep aklıma, çaylı pastalı, havada uçuşan altıncıklar
amin kuzummm, senin de bereketin huzurun bol olsun, katlanarak artsın inşallahhhhh....
hayırlı cumalar canımmm, vallahi çevremde herkes para yok diye ağlaşıyor ama hepsi villalarda, son model arabalarla yaşıyorlar..kimse para var demiyor, ben de akıllandım artık, hiç demiyorum...
canım kesinlikle tatile giderdim, tatil ruhunuzun beslenmesi için çok önemli, varsın 1 ay sonra bitsin borç, eşini kırma bence bu konuda, belli ki ihtiyacı var iyi bir tatile..bazen sağlıklı düşünüp, sağlıklı çalışabilmek için tatil şart...
öyleymiş canım, ben de evde pastalı börekli gün sanıyordum , uğraşılır mı onunla diye söyleniyordum kendi kendime
amin tatlımmm, daha çokları senin, sizin olsun inşallah...
ben de halı silmeyi hem hiç sevmiyorum hem de beceremiyorum...tüm ev halılarım krem ve beyaz renk 3 ayda bir gönderiyorum yıkamaya, hem tertemiz oluyor hem de günlerce tüm ev mis gibi kokuyor..benim de tüm halılar 72 tl tutuyor, ama değiyor...
ben de vermem artık, hoş isteyen de yok ya, yine de vermem, kolay kazanıp kolay biriktirmiyoruz..herkes çok uyanık vallahi, kendimi kullanılmış hissediyorum...