Altın biriktirmeye başlıyoruzz

Gunaydin millet
Dun yemekli misafirim vardı ıspanak boregi verdik fırına yanına çorba meze cay kahve tatli bitti gitti.
Hafta ici misafiri bünyem kaldırmiyor🤫
Fiyatları artmadan laptop aldım dun.
Birazını peşin üstünü 6 ay taksit yaptirdim.
Bu ay 3gr altin aldim
Haziran maaşı da kurbana gider ilk 6 ay hedefimi tamamladım insallah kalan 6 ayı da tamamlarım.
Okullar kapanınca Kardeşimin yanına İstanbula bi kac günlüğüne gidesim var cocuklar çok istiyor bakalim.

Selam kızlar🌸10 yıldır bizimle olan aracımızı sattık çok üzüldüm boşuna düştüm ilk göz ağrımız🥲bayiden alacaktık oda satıldı araç dedi takas vermedik diye öyle yaptılar bence.Çok şükür hemen yenisi denk geldi geçen ay almış birisi satıyordu 3 gün içinde aldık araç kredisi çektik borçlar arttı ama yapacak birsey yok para harcanıyor birikim olur en azından şu şartlarda.

ben su an sadece kendi harcligimdan birikim yapa biliyorum. Bu ay ilk kez esimin maasindan kenara ata bildik, ama oda izine harcancak onun icin onu birikimden saymiyorum. Ay sonunu iki maasli oldugumuz halde zor getiriyoruz.
Esinin is durumu ne oldu? Tek maasla hem kredi öde hem evi gecindir cok zor olmali. Umarim esine güzel bir kapi acilmistir yada en yakin zamanda acilir
canım calısıyo hala esım işin bi aşaması var oraya kadar hallet bari demıstı patron temmuza agustosa falan denk gelıyor bide o ara zam yaptı esım cıkmasın dıye baya ıkna etmeye calıstı. aslında cok kararlı cıkmak ıstıyor ama herkeste korkuttu ıste ısler suan durgun iş bulunmuyo vs yılbasını bi bekleyeyım dedi tabi patronun haberi yok bundan. guzel duaların ıcın cok tesekkur ederim canımm

Resmen hava çarptı beni. 6gibi geldim uyudum şimdi uyandım...
Ay beynim sürekli yarın ne iş var onun planlama peşinde..Vallahi kızıyorum bu halime hep sorumluluk koşturma halime.
Seni cok iyi anliyorum. Uzun bir listem var hal edilcek isler icin. Esime bir kez demistim, sen TV izlerken filime odaklaniyorsun, ben öyle degilim, sürekli aklimda sunuda yapmaliyim, bunuda unutmuyayim gibi düsünceler dönüyor. Eminim cogu kadin öyledir. 😘

Günaydin kizlar,
dün ev temizledim. Sanki biz uyurken savas cikmis gibi ev bugün. Anladimsa ne olim.
Arkadaslar kurban kesmisler, bugün mangala cagiriyorlar. Cocuk cok eylenir kesin. Bense kanepede uzanmak isterdim 😂
Güne devam edip etmemekle kararsizim. Aslinda alisdim. 200€ yu aylik otomatik kendimde kenara ata bilirim diye düsünüyorum aslinda. 1 kisi zaten cikiyor, komsumda emin degil. Bende kararsiz kaldim. Sadece en son alan kisi olunca mantikli geliyor bana gün. Öyle birikmis oluyor. Ilklerde olunca sadece parayi dönderiyoruz. Türkyede tam terside, burda böyle.
Kizimin dogum günü yaklasiyor onuda hazirlamam gerek yavastan.

Cidden masallah size canim. Cok güzel ilerliyorsunuz. 🧿
Sağolasın canım isteyen uğraşan herkese nasip olsun inşallah. Ivır zıvıra çok para harcamayan tipleriz, gereksiz alışveriş, kıyafet, çanta, makyaj yok gibi bizde. Eşim evi bile ebaydan döşedi. Güzel kaliteli oldukça uyguna buluyor iyi oluyor. Mesela koltuk takımı istedik gittik magazada beğendik 2500 Euro, eve geldi eşim 300 Euro'ya ebaydan aynısı aldı üstelik nerdeyse hiç kullanılmamış. Böyle böyle biriktiriyoruz işte ☺️

X