- 28 Mart 2020
- 6.000
- 23.860
-
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #85.241
Benim dışarı çıkmaya hiç mecalim yok valla iftardan sonra 10 gibi yatağa giriyorum resmen siziyorum.Selam kızlar bu ara yine koşuyorum nereye bilmiyorum
Birikim yaptım mi hayır stabil devam.
Spora başladım hafta başı
Tv deko bir diziyi netten izliyorum. Sırf dışarı çıkıp para harcama korkusuna boş zamanı böyle değerlendiriyorumher an yönetmen olabilirim
Hep koşuyoruz zatenSelam kızlar bu ara yine koşuyorum nereye bilmiyorum
Birikim yaptım mi hayır stabil devam.
Spora başladım hafta başı
Tv deko bir diziyi netten izliyorum. Sırf dışarı çıkıp para harcama korkusuna boş zamanı böyle değerlendiriyorumher an yönetmen olabilirim
Afiyet olsun kolay gelsin cnm.Selam kizlar en sevdiğim günler haftasonlari
Yarısı işle geciyo ama olsun
Bugünde temizlik yaptım oglani berbere götürdüm annemlere uğradım kv yemege cagirdi harika oldu çok yorgundum
Birazdan da yatacagim sahura patates kızartması ve menemen yapacağım
Euro altına bakarak daha mı kârlı ki acabaSanırım artık altın biriktirmeyecegimkaramelli_turta topikten atilmasi gereken biri varsa o benim galiba
Euro biriktirmek yeterli gibi geliyor. Transferi de kolay hallediyorum bu şekilde. Her ay 1000 Euro kenara koymak hedefim bundan sonra.
Ne doğru söyledin giderlere yetişilmiyor. Önceden indirim var mi diye en azından markete giderdim. Şimdi gitmiyorum harcarım diye.Hep koşuyoruz zaten
Gerçekten aylik birikim bende yapamiyorum artik .
Bu pahalilikta anca giderlere yetişmeye çalışıyorum.
Sagol canimAfiyet olsun kolay gelsin cnm.
Ben aldım bayramliklarini hatta kendime de elbise aldim 1500tl gitti resmenNe doğru söyledin giderlere yetişilmiyor. Önceden indirim var mi diye en azından markete giderdim. Şimdi gitmiyorum harcarım diye.
Bayramlık almayacağım çocuğa en son aldıklarından giysin diye düşündüm. Zaten bayramların bile tadı tuzu yok.
Bugün tüm gün ev işi yaptım bu saat oldu. Çorbayı iftara yakın yapacağım sıcak olsun diye.
Yarına kuru patlıcan ve kuru bamya islattim onları pişireceğim. Kuru gıdalar muhafaza zor olur hava ısınınca.
Bu yaz dondurucuda ve kurutma seklinde yiyecekleri fazla yapmalıyım. Kompostoluk tarzı şeyler de yapacağım. 1 Lt meyve suyu 20 TL neredeyse.
Güle güle giyin hepiniz canimBen aldım bayramliklarini hatta kendime de elbise aldim 1500tl gitti resmen
Geçmiş olsun canım büyüdükçe hastalıkları azalıyor geçecek bugünler...Selam kizlar,
kiz sali dan beri cok öksürüyor, kuru öksürük. 3 gecede arka arkaya atesi vardi. Yani bu hafta uykusuzluktan tipim aynen su
Kac gündür evdeydik, bugün hava iyidi parka gitdik kizda biraz oynadi hava aldi. Hepimize iyi geldi.
Allahdan yarin burda bayram, bir gün daha evdeyiz.
Birikim sadece zulam var diye bilirim, oda harcligimdan biriktiriyorum.
Su ehliyeti tazelemek sürekli aklimda ama 1 saat araba kullanma 75€ dan basliyor. Nasil olcak biliyorum, ama kesin yine araba kullanmak istiyorum.
Sizlerde durumlar nasil?
Gecmis olsun canimSelam kizlar,
kiz sali dan beri cok öksürüyor, kuru öksürük. 3 gecede arka arkaya atesi vardi. Yani bu hafta uykusuzluktan tipim aynen su
Kac gündür evdeydik, bugün hava iyidi parka gitdik kizda biraz oynadi hava aldi. Hepimize iyi geldi.
Allahdan yarin burda bayram, bir gün daha evdeyiz.
Birikim sadece zulam var diye bilirim, oda harcligimdan biriktiriyorum.
Su ehliyeti tazelemek sürekli aklimda ama 1 saat araba kullanma 75€ dan basliyor. Nasil olcak biliyorum, ama kesin yine araba kullanmak istiyorum.
Sizlerde durumlar nasil?
Tenkyu bebisimGüle güle giyin hepiniz canim
Yazdan yapilan herşey kurtarici oluyor.Ne doğru söyledin giderlere yetişilmiyor. Önceden indirim var mi diye en azından markete giderdim. Şimdi gitmiyorum harcarım diye.
Bayramlık almayacağım çocuğa en son aldıklarından giysin diye düşündüm. Zaten bayramların bile tadı tuzu yok.
Bugün tüm gün ev işi yaptım bu saat oldu. Çorbayı iftara yakın yapacağım sıcak olsun diye.
Yarına kuru patlıcan ve kuru bamya islattim onları pişireceğim. Kuru gıdalar muhafaza zor olur hava ısınınca.
Bu yaz dondurucuda ve kurutma seklinde yiyecekleri fazla yapmalıyım. Kompostoluk tarzı şeyler de yapacağım. 1 Lt meyve suyu 20 TL neredeyse.
Hazırlık falan yapmıyoruz bayramdaRamazanda tatlısız yapamiyorum şekerim yerlerde malûm
Magnolia yaptim yine çocuklara da tramisu yapacağım vazgeçilmez iki tatlimiz.
Bayramda nasil hazirliklar yapacaksiniz kızlar tatli tuzlu vs.illâ gelen olur biz küçüğüz ama.
Yeni evimizde ilk bayramımız olacak bizim.