Altın biriktirmeye başlıyoruzz

Benim dışarı çıkmaya hiç mecalim yok valla iftardan sonra 10 gibi yatağa giriyorum resmen siziyorum.
Benimde canım para harcamak istiyor ama tutuyorum birde promosyon iptal oldu bizim hayaller suya düştü alacaklarimi liste yapıp her ay bi kaçını alacak şekilde planlayacagim

Selam kizlar en sevdiğim günler haftasonlari
Yarısı işle geciyo ama olsun
Bugünde temizlik yaptım oglani berbere götürdüm annemlere uğradım kv yemege cagirdi harika oldu çok yorgundum
Birazdan da yatacagim sahura patates kızartması ve menemen yapacağım

Hep koşuyoruz zaten
Gerçekten aylik birikim bende yapamiyorum artik .
Bu pahalilikta anca giderlere yetişmeye çalışıyorum.

Euro altına bakarak daha mı kârlı ki acaba

Hep koşuyoruz zaten
Gerçekten aylik birikim bende yapamiyorum artik .
Bu pahalilikta anca giderlere yetişmeye çalışıyorum.
Ne doğru söyledin giderlere yetişilmiyor. Önceden indirim var mi diye en azından markete giderdim. Şimdi gitmiyorum harcarım diye.
Bayramlık almayacağım çocuğa en son aldıklarından giysin diye düşündüm. Zaten bayramların bile tadı tuzu yok.

Bugün tüm gün ev işi yaptım bu saat oldu. Çorbayı iftara yakın yapacağım sıcak olsun diye.

Yarına kuru patlıcan ve kuru bamya islattim onları pişireceğim. Kuru gıdalar muhafaza zor olur hava ısınınca.

Bu yaz dondurucuda ve kurutma seklinde yiyecekleri fazla yapmalıyım. Kompostoluk tarzı şeyler de yapacağım. 1 Lt meyve suyu 20 TL neredeyse.

Ben aldım bayramliklarini hatta kendime de elbise aldim 1500tl gitti resmen

Selam kizlar,

kiz sali dan beri cok öksürüyor, kuru öksürük. 3 gecede arka arkaya atesi vardi. Yani bu hafta uykusuzluktan tipim aynen su
Kac gündür evdeydik, bugün hava iyidi parka gitdik kizda biraz oynadi hava aldi. Hepimize iyi geldi.
Allahdan yarin burda bayram, bir gün daha evdeyiz.
Birikim sadece zulam var diye bilirim, oda harcligimdan biriktiriyorum.
Su ehliyeti tazelemek sürekli aklimda ama 1 saat araba kullanma 75€ dan basliyor. Nasil olcak biliyorum, ama kesin yine araba kullanmak istiyorum.
Sizlerde durumlar nasil?

Zelamlar. Bu aralar birikim yapamıyorum ama harcamalarımı biraz azalttim gibi. Tabi bayram geliyor, bayramda gezmezsem o gunlerde de pek para hsrcamayi dusunmuyorum. Hesabıma para atacağım kac günden beri gidemedim atm ye. Gerci cok bir tutar degil ama şu tercihleri bekledigim dönemde ne atabilirsem hesabima kâr. Altın alirim ona da.

Geçmiş olsun canım büyüdükçe hastalıkları azalıyor geçecek bugünler...
Ehliyetini yenile bence de gerekli bir şey.

Ben de dün okul dönüşü attım kendimi spora. Sonra duş al yemek yap derken akşam oldu.

Ayın 15 ini bekliyorum kredi kartımı ödeyip nefes almak icin

Gecmis olsun canim
Güle güle giyin hepiniz canim
Tenkyu bebisim

Yazdan yapilan herşey kurtarici oluyor.
Benim çocuklar hazir meyve suyu içmez konpostoya alisiklar bu yıl yine yapariz çok iyi oluyor.

Selâm kızlar ⚘
Aylik krediler,kartlar,gelen faturalar ödendi.
Birikim bu ay yok.
Mayista gün sırası bende onu değerlendireceğim.
Gaz ve elektrik faturalari henüz gelmedi.
Çocuklara alşveriş yapilacak kendime almayacağım ihtiyacim da yok zaten.
Geçen hafta gratiste yüzde 50 indirim vardi kullandıklarima stok ekledim iyi oldu epey gider.

Iftara nohutlu pilav,yeşil mercimek ve cacik yapacağım yarin akşam da çorba ilâve ederim yanina.
Kurban sonrasi birkaç gün kaçalım bir tatil havası alalim diyorum öyle ihtiyacım var ki.
O fiyatlar ne

Tesekür ederim kizlar. Aldiklarinizida iyi günlerde kullanin.
4 saat uykuyla dolandim bugün gercekten eve geldigimde beynom durdu resmen.
Tam eve giderkende esim aradi misafir gelcek diye. Sabahda baba kiz evi dagitipda cikmislar. Acele acele ev topladim, kizimda sürekli pesimde ilgi istiyor. Tam isleri bitirdim esim aradi misafirler eve gelmiyeceklermis, disarda kahve icmek istiyorlarmis. Dedim sen git.
Böylece ev temiz oldu, benimde pilim bitdi
Yarin allahdan evden calisiyorum 6 ya kadar uyuya bilcem. Kizin öksürüyü düzeldi gibi. Bukez esimle ben basladik
Bayramda bize kimse gelmez. Ben aleviyim biz ramazanda oruc tutmuyoruz, o yüzden bayramida aslinda kutlamiyorum, ama komsumun cocuklarina biraz tatli alip para vermegi düsünüyorum, onlar kutluyor cünkü.
Mahalleden pek cocuk gelmez diye düsünüyorum, ama her ihtimale karsi yinede biraz tatli alirim. Biri gelirse bos gitmesin diye.
Ehliyeti yapmak icin mesayilerimi biriktirmeye basliyacagim. Anca evden calisdigim günler ders ala bilirim onlari kullanarak. Bakalim bi biriksin saatlerim sonra sürücu kursuyla konusurum nasil hal ederiz diye.

Hazırlık falan yapmıyoruz bayramda
Baklava alırız mesrubat alırız. bize kardesimgil ve bi kac arkadas dışında gelen olmaz kucuguz biz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…