- 28 Mart 2020
- 6.003
- 23.863
-
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #85.061
Amin. Uyuyamıyorum düşünmekten, üzülmekten.Sicak yorgan altında uyurken karnımı doyururken utanır oldum. Rabbim yardımcıları olsun
Kayiplariniz için basiniz sag olsun canimKızlar söyledim mi bilmiyorum Malatya lıyım ben ve durumlar çok ama çok kötü. Birinci dereceden ailem iyi ama yakın akrabalar, komşular, ahbap arkadaşlar, koydekiler, şehirdekiler… her tanıdığımda kayıp varbu nasıl bi kıyamet.
Kızlar söyledim mi bilmiyorum Malatya lıyım ben ve durumlar çok ama çok kötü. Birinci dereceden ailem iyi ama yakın akrabalar, komşular, ahbap arkadaşlar, koydekiler, şehirdekiler… her tanıdığımda kayıp varbu nasıl bi kıyamet.
Başınız sagolsunKızlar söyledim mi bilmiyorum Malatya lıyım ben ve durumlar çok ama çok kötü. Birinci dereceden ailem iyi ama yakın akrabalar, komşular, ahbap arkadaşlar, koydekiler, şehirdekiler… her tanıdığımda kayıp varbu nasıl bi kıyamet.
Basiniz saolsunKızlar söyledim mi bilmiyorum Malatya lıyım ben ve durumlar çok ama çok kötü. Birinci dereceden ailem iyi ama yakın akrabalar, komşular, ahbap arkadaşlar, koydekiler, şehirdekiler… her tanıdığımda kayıp varbu nasıl bi kıyamet.
Oysa eklenmiştir bile.zamani geriye alabilsek keşke. Yaşanılan bu süreçlerden sonra maalesef herhangi bir birikim yapamayacağım.insallh bir yıl boyunca ancak yardım yapabilirim Allah hepimize güç kuvvet versin.Miraç gecemiz mübarek olsun.dualarimizin hakkımızda en hayırlısı olanları kabul olsun.Merakla bekliyorum tatlu
Hayırlı olsun ekliyorum hoşgeldiniz:)
Bereketli olsun:)
Bereketli olsun:)
Güle güle kullan cagnim
Of geçmiş ola
Şaşırmadım pek desem.
Bulgaristanda benzer durumları gördüm çünkü
Öğle arasi yapiyor kendine taa 15e kadar.
E zaten 16ya kadar çalışıyor
müşterisi gelmiş hattâ fazlasiyla bedelini ödeyecek oysa ama umrunda değil
Uyuyacak muhtemelen.
Rahat adamlar cidden.
Tr de olsa daha müşteriyi sokağın basından yakalarlar.
Hmm elmali kurabiye en bi sevdigimm
Selam canımMerhaba kizlar,
herkes kendi icine cekilmis gibi.
Umarim hepiniz iyisinizdir
Herkes ayni canim. Ben haberleri izlemiyorum uzun zamandir. Insan gördükce maf oluyor.Selam canım
Iyi değilim ben. uyuyamıyorum insanların acisi içimi parçalıyor. Sürekli tedirginim bi korku var içimde. Ama bi yerde de hayat devam ediyor yiyoruz içiyoruz sıcacık evlerimizde...
Bu de geçecek...
İzlemiyorum artık haberHerkes ayni canim. Ben haberleri izlemiyorum uzun zamandir. Insan gördükce maf oluyor.
Bu korkuyu tedirginligi atlatmak zaman alcak gibi görünüyor malesef.
Haberleri cok izlememege calis, kendini mesgul etmege calis canim