Altın biriktirmeye başlıyoruzz

Oysa eklenmiştir bile.zamani geriye alabilsek keşke. Yaşanılan bu süreçlerden sonra maalesef herhangi bir birikim yapamayacağım.insallh bir yıl boyunca ancak yardım yapabilirim Allah hepimize güç kuvvet versin.Miraç gecemiz mübarek olsun.dualarimizin hakkımızda en hayırlısı olanları kabul olsun.

Merhaba kizlar,

herkes kendi icine cekilmis gibi.

Umarim hepiniz iyisinizdir
Selam canım
Iyi değilim ben. uyuyamıyorum insanların acisi içimi parçalıyor. Sürekli tedirginim bi korku var içimde. Ama bi yerde de hayat devam ediyor yiyoruz içiyoruz sıcacık evlerimizde...
Bu de geçecek...

Selam canım
Iyi değilim ben. uyuyamıyorum insanların acisi içimi parçalıyor. Sürekli tedirginim bi korku var içimde. Ama bi yerde de hayat devam ediyor yiyoruz içiyoruz sıcacık evlerimizde...
Bu de geçecek...
Herkes ayni canim. Ben haberleri izlemiyorum uzun zamandir. Insan gördükce maf oluyor.
Bu korkuyu tedirginligi atlatmak zaman alcak gibi görünüyor malesef.
Haberleri cok izlememege calis, kendini mesgul etmege calis canim

Herkes ayni canim. Ben haberleri izlemiyorum uzun zamandir. Insan gördükce maf oluyor.
Bu korkuyu tedirginligi atlatmak zaman alcak gibi görünüyor malesef.
Haberleri cok izlememege calis, kendini mesgul etmege calis canim
İzlemiyorum artık haber
İçimi ruhumu delen böyle bir acı yaşamamıştım hiç. bunu yaşayan insanlar kim bilir ne haldedir nasıl normale dönecekler bilmiyorum
Anksiyetem tavan yaptı. Dua ediyorum surekli. Ibadetlerime daha çok sarılıyorum.

Arkadaslar nasilsiniz diye sormayacagim, hepimiz kotuyuz bugunlerde zaten. Ulkemizin basi sagolsun, yaralilara acil sifalar dilerim, yakinlarini kaybedenlere Allah sabir versin. Biz de buralarda ulkemiz icin elimizden geleni yapmaya calisiyoruz, sirkette yardim kampanyasi baslattik. Mecbur ise gidip geliyorum, bir kosede aglayip sonra isime devam ediyorum. Tez zamanda elele bugunleri de atlatiriz insallah.

Selâm kızlar.
Epeydir yazmadım çok üzgünüm son olanlara.
Gerçekten uykularim kaçıyor kabuslar görüyorum bu yüzden.
Hep deprem oluyor rüyalarimda.
Yaşamadığımiz hâlde gitti kafalar.
Rabbim dayanma gücü versin herkese ne zor.
Ah bir baba çıktı dün akşam haberlere küçük oğlumun okul çantası ve kalemligi kaldı bana sadece dedi iki çocuğunu ve eşini kaybetmiş ah ne acı
Bazen diyorum ne kadar küçük şeylere can sıkıyoruz.

Evet bazen öyle küçük bir süre sonra önemsiz olacak şeylere kafa takıyoruz. Anlık yaşıyoruz aslında bir var bir yok...

O kadar insanımız nasıl ne zaman ne şekilde bir nebze olsun normal yaşama dönecekler acaba... Içlerinde acı tabiki geçmeyecek ne bileyim anasız babasız evlatsiz ya da bir çok yakınını kaybetmiş yarim hayatlar... Ve diğer tarafta geçim derdi ilerleyen zamanda baş gösterecek...

Ya o kaybettiğimiz binlerce can icim yanıyor ne hayaller ne umutlar bir anda gittiler. Mezarları belli olmayanlar kayıplar ve niceleri...

selam kizlar,

nasilsiniz? Kimse yazmiyor artik ama bir sekil normal hayata dönülmeli sanki? Yoksa düsün düsün nereye kadar?
Bizde günlük isler devam ediyor. Yeni isyerimi halen pek sevemedim, ama artik burdayim mecbur aliscam.
Vergiden umdugumuzdan fazla geri aldik. Kenara tdik hemen harcamamak icin.
Yeni araba konusunu erteledik. Ben 1-2 ay sonra ders alip bu arabayi bir süre kullanip alismam gerek ve biraz daha pesinat biriktiririz ozamana kadar diye düsündük.
Bu haftada su hayat risk sigortalarini hal etcem. Bizim kagit islerimiz niye hic bitmiyor anlamiyorum.
Annem bir kac güne evine döncek bir kac haftaligina. Halimiz yaman yani. Hazir sofraya geliyorduk, yani artik aksamlarida kahvaltilik var
Umarim hepiniz biraz olsa toparladiniz canlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…