Altın biriktirmeye başlıyoruzz

Yaşayan ölüye dönüştük asmin
Günlük sorumluluklarimizi yerine getiriyoruz sadece. His yok
Her gece kabus görüyorum ve sallandigimi hissederek uyaniyorum sanırım destek almam lazım.
Bir de bugun khkdan içeri alinmis bir annenin kanserin son evresinde olan çocuğunun annemi istiyorum diye ağlamasını gördükten sonra yıkılsın dünya da kıyamet kopsun yeter dedim o çocukların ahı arşı titretiyor resmen

Yaşayan ölüye dönüştük asmin
Günlük sorumluluklarimizi yerine getiriyoruz sadece. His yok
Her gece kabus görüyorum ve sallandigimi hissederek uyaniyorum sanırım destek almam lazım.
Bir de bugun khkdan içeri alinmis bir annenin kanserin son evresinde olan çocuğunun annemi istiyorum diye ağlamasını gördükten sonra yıkılsın dünya da kıyamet kopsun yeter dedim o çocukların ahı arşı titretiyor resmen
Allah hic bir cocugu annesiz birakmasin 😔 bende cocuklara en fazla üzülüyorum.
Bencede destek al canim korkularin ilerlemeden. Yanliz kendimi sizlerin yerine koyunca gercekten korkularinizi anliyorum. Burdan seyretmek bile maf ediyor hepimizi, ama orda o telikeyle yasamak bambaska birsey. Allah hepinizi korusun arkadasim. Hizir hep yoldasiniz olsun.

Elazigda baya bir akrabamiz var. Köye niye gecmiyorsunuz bir süreligne diye sorduk, cocuklarin egitimi burda, ekmek paramiz burda dediler hakli olarak.

Elimizdende birsey gelmiyor 😔

Ben de günlük işlerimi zorla yapıyorum. Gün içinde sık sık aklıma geliyor her şey.. Ve öyle bir hal aldı ki ülkemin farklı şehirleri her gün sallanıyor..

Bir taraftan hayatta kalmış ama psikolojisi alt üst olmuş arkadaşlarımla konuşuyorum. Hiç o eski tanıdığım değiller sesleri konuşmaları öyle farklı ki...

Gece sık sık uyanma deprem enkaz bir çok şeyle iç-içe yaşıyorum...O kadar çok kişi var ki sokakta evsiz ıssız kimsesiz 😔

Ben de günlük işlerimi zorla yapıyorum. Gün içinde sık sık aklıma geliyor her şey.. Ve öyle bir hal aldı ki ülkemin farklı şehirleri her gün sallanıyor..

Bir taraftan hayatta kalmış ama psikolojisi alt üst olmuş arkadaşlarımla konuşuyorum. Hiç o eski tanıdığım değiller sesleri konuşmaları öyle farklı ki...

Gece sık sık uyanma deprem enkaz bir çok şeyle iç-içe yaşıyorum...O kadar çok kişi var ki sokakta evsiz ıssız kimsesiz 😔
insanlarin toparlamasi uzun sürer o kesin. 😔

Merhaba kızlar...
Günlük rutinlerim devam ediyor...Yeni ogrencim gelmiş sınıfıma. Depremzede bir öğrenci. Henüz tanışmadık. Hicbir şeyleri yokmuş.Ev kiralamışlar. Ben de.ogrencime bütün kitapları ayarladım. Yarın da kırtasiye alışverişini yapacağım... Okul beslenmesini de donem sonuna kadar ben hazirlama karari aldim. Gelecek hafta başlayacak.
Baska ne yapabilirim bilmiyorum...Insallah deprem bolgesindekiler de sıcak yuvalarina kavuşurlar.

Merhaba kızlar...
Günlük rutinlerim devam ediyor...Yeni ogrencim gelmiş sınıfıma. Depremzede bir öğrenci. Henüz tanışmadık. Hicbir şeyleri yokmuş.Ev kiralamışlar. Ben de.ogrencime bütün kitapları ayarladım. Yarın da kırtasiye alışverişini yapacağım... Okul beslenmesini de donem sonuna kadar ben hazirlama karari aldim. Gelecek hafta başlayacak.
Baska ne yapabilirim bilmiyorum...Insallah deprem bolgesindekiler de sıcak yuvalarina kavuşurlar.
Allah razı olsun senden de tatlu ne güzel düşünmüşsün.

Merhaba kızlar...
güzel insansin ❤️

günaydın güzel arkadaslarım nasılsınız? ruhen bedenen yorgunluklarla yaşamaya çalışıyoruz, bu halimize çok şükür. depremin hala etkileri üzerimizde uzun sürede gecmeyecek bence.yakın akrabalarımdan deprem şehirlerinde olanlar var çok şükür canları sağ ama evleri agır hasarlı. birinin yıkılacak konteynırda kalacaklar yapılana kadar yada kızına gecıcek bir dıgeri tasındı baska yere.. bize gelecek olursak cocugu okula bırak işe gel eve git aynı günlük işler Allahım rutinimizden geri koymasın. eşim işten ayrılmaya karar verdi patronuna da soyledi bakalm önümüzdeki sürec neler gösterecek bayramdan sonra ayrılmıs olur dıye dusunuyoruz Rabbim hayırlı kapılar açsın cumlemıze

Allah razı olsun senden de tatlu ne güzel düşünmüşsün.
Bugün bazı velilerim de bir şeyler alalım dediler. Biraz uzak mahalleden tutmuşlar evi. O mahalledeki okul yeniden yapılıyor o yüzden bizim okula Servisle gidip gelmesi gerekecek.
Velilerim gönullerinden ne koparsa diyerek para toplayıp servis ücretini karsilayacaklar...

Umarım iyi hissederler alışırlar

Bugün öğrencilerime okuma yazma öğrendikleri için madalya ve belge verdim. Tabi çocuklar pastasız olur mu😎
Evin önünde küçük bir toprak alanı vardı. Ayarladim Oraya bir fidan dikecegim. En kisa surede fidan almaliyim

Kızlar bu sene yağmur bizi unuttu galiba... Insallah mart ayi güzel yağmurlu olur.

karamelli_turta karamelli_turta martenicka yapıyor musun 😉😘

günaydın güzel arkadaslarım nasılsınız? ruhen bedenen yorgunluklarla yaşamaya çalışıyoruz, bu halimize çok şükür. depremin hala etkileri üzerimizde uzun sürede gecmeyecek bence.yakın akrabalarımdan deprem şehirlerinde olanlar var çok şükür canları sağ ama evleri agır hasarlı. birinin yıkılacak konteynırda kalacaklar yapılana kadar yada kızına gecıcek bir dıgeri tasındı baska yere.. bize gelecek olursak cocugu okula bırak işe gel eve git aynı günlük işler Allahım rutinimizden geri koymasın. eşim işten ayrılmaya karar verdi patronuna da soyledi bakalm önümüzdeki sürec neler gösterecek bayramdan sonra ayrılmıs olur dıye dusunuyoruz Rabbim hayırlı kapılar açsın cumlemıze
umarim esin icin cok güzel kapilar acilir 😘

Gunaydin canlar
Yoğunum bi kac gündür. Beynimdeki sesler susuyor yogun olunca.
Dun ilk defa düzgün uyuyabilirim uyuyabilmek ne büyük şükür sebebiymis
Rabbim mübarek günlerin hürmetine daha büyük afetlerden belalardan korusun inşallah. 7 yıl sürecek kıtlık bu sene başlıyor diyorlar bakalim Allah büyük

Bugün öğrencilerime okuma yazma öğrendikleri için madalya ve belge verdim. Tabi çocuklar pastasız olur mu😎
Evin önünde küçük bir toprak alanı vardı. Ayarladim Oraya bir fidan dikecegim. En kisa surede fidan almaliyim

Kızlar bu sene yağmur bizi unuttu galiba... Insallah mart ayi güzel yağmurlu olur.

karamelli_turta karamelli_turta martenicka yapıyor musun 😉😘
Hiç yağmadı mübarek bu ay gelse inş.
mini mini 1'ler ne heyecanlanmıştır 😍 o mutluluk görülmeye değer.
Martenicka bizde gelenek diyebilirim tatlu,daha bebekliğimizde yakamıza şapkamıza takardi annem :) bende cocuklarim bebekken şapkalarına kirmizi beyaz ponponlu iğnelerdim görenler çok şaşırır ve beğenirdi.
Yapmadım ben biraz el emeği gerekiyor ama yapan arkadaşlarım var.
Bize bg deki gorumcem almış dün taktik ailece :KK70:
Bu arada martenicka ile tutulan dilek hediye gelen bilekligi takarsan daha makbul diyorlar:KK66:
Bahar karşılama sevinci diyelim.

Rabbim yardimcilari olsun ins.
Eşin için de hayırlısı olsun canim.

X